عصرانه دلچسب با کیک شیر
طرز تهیه کیک شیر
کد خبر: ۶۳۵۳۵
بازدید: ۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷
کیک شیر، کیکی آسان و خوشمزه است که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب ولذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت است و براحتی می توانید این کیک نرم و خوشمزه را تهیه کنید.
 
 
طرز تهیه کیک شیر
 
 
کیکی آسان و خوشمزه که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب و لذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت است و براحتی می توانید این کیک نرم و خوشمزه را تهیه کنید.
 
مواد لازم

شکر ۲ پیمانه

آرد ٢و۱/۴ پیمانه

شیر (کم چرب) ۱و۱/۴ پیمانه

عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری (به جای عصاره‌ی وانیل میتونید از ۱/۴ ق. چ. خ. پودر وانیل استفاده کنید)
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

کره ۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

طرز تهیه

۱- فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را با روغن جدا کننده چرب کنید.

۲- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ را با سرعت بالا به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بزنید. دور همزن را کم کرده و به تدریج شکر را اضافه کنید تا پف دار شود.

۳- آرد وانیل و پکینگ پودر را مخلوط کرده الک کرده وبا دور کم در سه مرحله اضافه کنید.

۴- در ظرفی شیر را گرم کرده (جوش نیاد به محض حباب زدن از روی شعله بردارید) کره را در آن بیاندازید تا آب شود. به مواد اضافه کرده بزنید تا صاف شود.

۵- مواد را در قالب بریزید و به مدت ۳۰ -۳۵ دقیقه یا تا زمانی که به خلال دندان نچسبد در فر قرار دهید.

۶- بعد از خنک شدن کیک دیواره کیک را از قالب جدا کنید و کیک را روی قفسه سیمی قرار دهید تا خنک شود.

نکته
 
* مدت زمان پخت و دمای انتخابی بستگی به نوع فر دارد،اما تایم معمول ۱۷۵درجه و زمان آن حدود ۵۰دقیقه میباشد.
 
* این کیک بافت کاملا اسفنجی و نرمی خواهد داشت و تفاوتش با کیک اسفنجی معمولی در میزان روغن آن است که کیک را کمی چرب تر و سنگین تر میکند.
 
* همچنین شیر که جزو ترکیبات اصلی این کیک میباشد جایگزین آب جوش است،اما احتیاجی به داغ کردن آن نیست.
 
* 100 گرم از این کیک 300 کیلو کالری دارد.
 
برچسب ها: آشپزی ، کیک ، کیک شیر ، طرز تهیه