مواد خوراکی وحشتانگیز
کد خبر :
۶۶۴۸۲
بازدید :
۸۲۰
تعدادی از محصولات غذایی روزانه میتوانند حملات عصبی را موجب شوند.
متخصصان به این نتیجه رسیدند که تعدادی از مواد خوراکی که انسان روزانه از آنها استفاده میکند، میتواند تشدید علایمی مانند اضطراب حتی تا حد دچار شدن به ترس و وحشت را تحریک کند.
به گفته محققان، مصرف مقدار زیاد چای یا قهوه، سطح آدرنالین، نوراپینفرین و کورتیزول در خون را افزایش میدهد که ممکن است موجب عصبی شدن حتی در آن افرادی بشود که هیچگونه مشکلی از نظر روانی ندارند.
متخصصان به این نتیجه رسیدند که تعدادی از مواد خوراکی که انسان روزانه از آنها استفاده میکند، میتواند تشدید علایمی مانند اضطراب حتی تا حد دچار شدن به ترس و وحشت را تحریک کند.
به گفته محققان، مصرف مقدار زیاد چای یا قهوه، سطح آدرنالین، نوراپینفرین و کورتیزول در خون را افزایش میدهد که ممکن است موجب عصبی شدن حتی در آن افرادی بشود که هیچگونه مشکلی از نظر روانی ندارند.
در صورتی که شخص سریع مضطرب میشود، کافئین میتواند او را به وحشت بیاندازد.
محصولاتی که حاوی آمینو اسید تریپتوفان هستند میتوانند مانع از بروز حالت اضطراب و وحشت شوند. سطح پایین این ماده تولید سروتونین را کاهش میدهد که موجب افسردگی، بیخوابی و حالت عصبی و دیگر اختلالات روانی میگردد.
تریپتوفان در ماهی، اسفناج، تخم مرغ، موز، تخمه کدو و کنجد زیاد است. محصولات حاوی انتی اکسیدانها و روی نیز اضطراب را کاهش میدهند.
محصولاتی که حاوی آمینو اسید تریپتوفان هستند میتوانند مانع از بروز حالت اضطراب و وحشت شوند. سطح پایین این ماده تولید سروتونین را کاهش میدهد که موجب افسردگی، بیخوابی و حالت عصبی و دیگر اختلالات روانی میگردد.
تریپتوفان در ماهی، اسفناج، تخم مرغ، موز، تخمه کدو و کنجد زیاد است. محصولات حاوی انتی اکسیدانها و روی نیز اضطراب را کاهش میدهند.
این ماده در مواد خوراکی مانند ماست، کلم ترش، سبزیجاتی مانند چغندر، کلم بروکلی، میوه، خیارشور و لوبیا و زردچوبه و زنجبیل و گوشت گاو و صدف و جگر وجود دارد.
منبع: اسپوتنیک به نقل از «فودنیوز»
۰