قدرت جهانی در ۲۰۳۰ کدام کشورها خواهند بود؟

قدرت جهانی در ۲۰۳۰ کدام کشورها خواهند بود؟

تا ۲۰۲۰، چین بزرگترین اقتصاد جهان خواهد شد.

کد خبر : ۶۶۸۷۱
بازدید : ۵۶۲
کشور‌هایی که ممکن است در ۲۰۳۰ قدرت‌های جهانی شوند
از ده اقتصاد جهان که تا سال ۲۰۳۰ پیشرفته می‌شوند، هفت کشور احتمالا در حال تبدیل شدن به بازار‌های نوظهور هستند. تا ۲۰۲۰، چین بزرگترین اقتصاد جهان خواهد شد.

از ده اقتصاد جهان که تا سال ۲۰۳۰ پیش می‌روند، هفت کشور در حال تبدیل شدن به بازار‌های نوظهور هستند. پیش بینی‌های جدید درازمدت این شرکت بریتانیایی بر اساس مطالعات تغییر اصلی در رتبه بندی کشور‌های جهان از نظر تولید ناخالص داخلی، با توجه به گرایش به تساوی قدرت خرید، نرخ ارز و تولید ناخالص داخلی اسمی انجام شده است. این پیش بینی وجود دارد که تا سال ۲۰۲۰ چین به بزرگترین اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد.

در طول همان زمان، هند احتمالا از لحاظ حجم اقتصادی از ایالات متحده پیشی می‌گیرد و اندونزی در میان پنج اقتصاد پیشرو در جهان قرار خواهد گرفت.

اقتصاددانان "Standard Chartered" به رهبری دیوید مان (David Mann) می‌نویسند: "به نظر ما پیش بینی‌های رشد بلندمدت، بر اساس یک اصل کلیدی است: سهم کشور‌ها در تولید ناخالص داخلی در نهایت باید با سهم آن‌ها در جمعیت جهانی متطابقت داشته باشد و این امر به همگرایی محصول‌های ناخالص ملی و تولید سرانه در بین کشور‌های توسعه یافته و کشور‌های در حال رشد مشروط است. "

با توجه به پیش بینی هایشان، رشد احتمالی هند تا سال ۲۰۲۰ به ۷.۸ درصد می‌رسد و رشد چین تا سال ۲۰۳۰ به ۵ درصد کاهش می‌یابد، که با توجه به حجم اقتصاد آن، رکود طبیعی را منعکس می‌کند. سهم آسیا در تولید ناخالص داخلی جهان که در سال گذشته به ۲۸ درصد افزایش یافت و از ۲۰ درصد در سال ۲۰۱۰ افزایش یافت، احتمالا تا سال ۲۰۳۰ به ۳۵ درصد خواهد رسید - و با سهم کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و ایالات متحده در مجموع قابل مقایسه می‌شود.

در اینجا برخی از نتایج دیگر اقتصاددانان "Standard Chartered" آمده است:
- کاهش سرعت اصلاحات در بازار‌های نوظهور، تاثیر منفی بر رشد بهره وری دارد؛

- پایان دوره آرام سازی پولی، که مستلزم اشباع اقتصاد با عرضه پول می‌باشد، ممکن است به افزایش فشار بر اقتصاد به منظور اصلاح و احیای روند رشد بهره وری کمک کند؛

- طبقه میان حال در نقطه عطفی قرار دارد و تا سال ۲۰۲۰ اکثریت جمعیت جهان در این گروه قرار خواهند گرفت.
رشد طبقه میان حال به دلیل روند افزایس تعداد شهرنشینان و بالا رفتن آموزش و پرورش باید به مقابله با روند منفی پیرشدن جمعیت در بسیاری کشورها، از جمله چین کمک کند.

منبع: اسپوتنیک
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید