فرادید| سریال «خوب، بد، جلف: رادیواکتیو» به قلم «مهراب قاسم خانی»، «پیمان قاسم خانی» و «امیرمهدی ژوله» به نگارش درآمده و تهیه کنندگی و کارگردانی این سریال را «محسن چگینی» برعهده دارد. پیمان قاسم خانی علاوه بر نویسندگی، در مقام مشاور کارگردان نیز در این پروژه حضور خواهد داشت. این سریال قرار است به صورت اختصاصی از طریق پلتفرم فیلیمو پخش شود.
به گزارش فرادید، مجموعه خوب، بد، جلف:رادیو اکتیو در ژانر کمدی-اکشن ساخته شده و محصول سال ۱۳۹۹ است. در این سریال بازیگران مطرحی همچون «پژمان جمشیدی»، «سام درخشانی»، «حامد کمیلی» حضور دارند. داستان سریال خوب بد جلف رادیواکتیو ادامه داستان فیلم سینمایی «خوب، بد، جلف ۲: ارتش سری» را به نمایش درآورده. این سریال روایت گر ماجراجوییهای پژمان جمشیدی و سام درخشانی پس از دزدیده شدن توسط چچنها است.
پیمان قاسم خانی در یکی از مصاحبه هایش گفته بود: «این سریال از روی قسمت یک و دو «خوب بد جلف» رد میشود. خیلی قصه دارد. حامد کمیلی که قاتل ناجوریه در داستان به تدریج عاشق فیلم سازی میشود یک شب «بوجکاسیدی و ساندنس کید» را میبیند فردا صبح که پا میشود عاشق سینما میشود و در این مسیر در حالی که همه پیگیر عملیاتاند این دوست دارد یک فیلم خوب بسازد و این دو تا را بکند بوچکاسیدی و ساندنس کید که طبیعتا گند میزنند به همه خاطراتی که از آن فیلم داریم!»
با توجه به گفتههای برخی از رسانه ها، به نظر میرسد که دلیل ساخت این سریال، طولانی بودن بیش از حد داستان فیلم «خوب، بد، جلف: ارتش سری» بوده و پیمان قاسم خانی سرپرست نویسندگان این پروژه، قصد دارد داستان فیلم را در سریال خوب، بد، جلف: رادیو اکتیو بهپایان برساند.

فیلم خوب بد جلف در سال ۱۳۹۵ روی پرده رفت و با دست یافتن به فروشی ۱۶ میلیارد تومانی به یکی از پر فروشترین فیلمهای سینمای کشور تبدیل شده بود. قسمت دوم این فیلم نیز در سال ۱۳۹۸ روی پرده سینماهای کشور رفته و با فروش ۱۴ میلیارد تومانی توانسته بود به عملکرد خوبی در گیشه دست یابد. این فیلم در مرداد سال جاری نیز بهصورت آنلاین اکران شد.
پیمان قاسم خانی، کارگردان فیلم سینمایی «خوب، بد، جلف» از جمله فیلمنامهنویسان شناخته شده کشور است. او نویسندگی فیلم «مارمولک» را برعهده داشته و در ساخت سریالهای «ساختمان پزشکان»، «دزد و پلیس»، «مسافران»، «مرد هزار چهره»، «شبهای برره»، «پاورچین» و «بدون شرح» نیز همکاری به عمل آورده بود.
مهراب قاسم خانی دیگر نویسنده سریال خوب، بد، جلف نیز از فیلمنامهنویسان مطرح است. او علاوهبر همکاری در نگارش سریالهایی مانند «مرد هزار چهره»، «شبهای برره»، «مسافران» و «پژمان»، در فیلمهای «ناگهان درخت»، «جهان با من برقص» و «جوجه تیغی» به ایفای نقش پرداخته است.
دیگر نویسنده این سریال امیرمهدی ژوله است که در نگارش سریالهای «مرد هزارچهره»، «مرد دو هزار چهره»، «قهوه تلخ»، «عطسه» و «شوخی کردم» نقش داشته. او در سریالهای «دیوار به دیوار»، «گلشیفته» و فیلمهای «سامورایی در برلین»، «سونامی» و «هزارپا» بازی کرده است.
فیلم خوب بد جلف جوایز بسیاری را دریافت کرده که از جمله این جوایز میتوان به «نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی از جشنواره فیلم فجر ۳۵ (عبدالله اسکندری)»، «نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر ۳۵ (حمید فرخ نژاد)» و «دیپلم افتخار فیلم برگزیده مخاطبان در جشنواره فیلم فجر ۳۵» اشاره کرد.

خلاصهای از فصل اول و دوم فیلم خوب، بد، جلف
در فصل اول فیلم خوب بد جلف، مانی حقیقی که به عنوان یک کارگردان هنری سینما از طرف تهیهکنندهاش تحت فشار بوده تا از دو بازیگر تجاری برای بازی در نقشهای اصلی فیلمش استفاده نماید. از نظر او این دو بازیگر که پژمان جمشیدی و سام درخشانی هستند بدترین انتخابهای ممکن برای ایفای نقشهای مورد نظر او خواهند بود.
بااین حال، اگر مانی حقیقی قصد ساختن فیلمش را دارد، مجبور است در مدت کوتاهی آنها را به نقشهایشان نزدیک کند. او از سرگرد شادمان با بازی حمید فرخ نژاد به عنوان کارشناس انتظامی کمک بگیرند. سرگرد قبول کرده و به آنها آموزش میدهد و آنها را همراه خود میبرد تا شیوه کار او را فراگیرند.
اما درمیانه آموزشی که برای جمشیدی و درخشانی در نظر گرفته، دریکی از این پروندهها با جسد فردی به نام محمود معتضدی در کنار رودخانه مواجه میشوند. روی دست او علامتی خالکوبی شده و حکم نوشته شده، نفر دیگری هم به نام کمال دهن لق با همین خالکوبی به قتل رسیده است.
آنها یک باند توزیع مواد مخدر هستند و مادهای مخدر به نام حکم لازم را توزیع میکنند، شادمان نفر سوم این گروه را که حسام کشمیری نام اوست در یک باغ بازداشت میکند. آنها به دنبال نفر چهارم هستند، چرا که گمان میبرند که نفر چهارم گرداننده ین بازی بوده و او عامل این قتل است.
حسام کشمیری در بازجویی اعتراف میکند که باند آنها سه نفره بوده و «حکم» نماد باند مخفف اسم حسام و کمال و محمود است. آنها متوجه میشوند که محمود معتضدی به یک باشگاه سوارکاری به نام یوزپلنگ رفتوآمد داشته است.
شادمان به همراه جمشیدی و درخشانی و خانم آزاده تهیهکننده این فیلم برای تحقیقات بیشتر و همچنین به بهانه بودن اسب و استفاده از آن برای لوکیشن فیلم خودشان به این باشگاه مراجعه میکنند. رضا رویگری و مجید مظفری که صاحبان این باشگاه سوارکاری هستند، متوجه پلیس بودن شادمان پلیس شده و آنها را بیهوش کرده و به عنوان گروگان نزد خودشان نگه میدارند.
البته، پس از به هوش آمدن متوجه میشوند رویگری و مظفری در کار جعل اسکناس بوده و به مواد مخدر ربطی ندارند واین سوءتفاهم بوده و آنها اشتباهی به این پرونده وارد شده اند. بااین حال، خلافکاران حاضر به آزادی آنها نیستند و قصد دارند تا آنها را بکشند تا مدرکی از خود به جای نگذارند.
در پایان آنها موفق به فرار شده و خلافکاران را بازداشت میکنند، پژماننیز تیر خورده و مدتی در بیمارستان بستری میشود. در انتهای داستان در یک نما نشان داده میشود که محمود معتضدی در اثر تصادف رانندگی مرده و هیچ قتلی در کار نیست.
فصل دوم این فیلم با نام «خوب، بد، جلف ارتش سری» فیلمی در ژانر کمدی-اکشن بوده که به کارگردانی پیمان قاسم خانی و تهیهکنندگی محسن چگینی ساخته شده و محصول سال ۱۳۹۸ است. این فیلم ادامه قسمت اول خوب، بد، جلف بود. فیلم خوب، بد، جلف: ارتش سری برای اولین بار در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش گذاشته شده بود.
در خلاصه این فیلم آمده است که یک گروه تروریستی خارجی برای نفوذ به تاسیسات امنیتی، در قالب تیم فیلمسازی وارد کشور شده و از سام درخشانی و پژمان جمشیدی به عنوان بازیگر فیلم شان، جهت پوشش کار خود استفاده میکنند.
این فیلم قرار بود به عنوان سریال در شبکه نمایش خانگی پخش شود، اما به فیلم ۱۳۱ دقیقهای تبدیل شد. به دلیل طولانی بودن زمان فیلم، بقیه داستان فیلم در قالب سریال ۱۵ قسمتی در حال ساخت است و به زودی از طریق شبکه نمایش خانگی پخش میشود.

بازیگران و عوامل سریال «خوب، بد، جلف: رادیواکتیو»
از جمله بازیگران سریال خوب بد جلف رادیواکتیو میتوان به سام درخشانی، پژمان جمشیدی، فرهاد آییش و گوهر خیراندیش، حامد کمیلی، آناهیتا درگاهی، محمد بحرانی، شکیب شجره و تینو صالحی اشاره کرد.
از عوامل دیگر این سریال مدیر فیلمبرداری: تورج اصلانی، تدوین: میثم مولایی، صدابردار: محمود خرسند، آهنگساز: امیر توسلی، مدیر تولید:محمد جمشیدی، طراح صحنه: سحر شهامت، طراح گریم:عباس عباسی، طراح لباس:رعنا امینی، مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان:پوپک مظفری، منشی صحنه: بهناز تاجیک، مدیر تدارکات: محمد جمشیدی، عکاس: کوروش جوان و جلوهای ویژه بصری: اشکان چگینی در خوب بد جلف حضور دارند.