تغییرات هفتگی قیمت دلار و سکه

تغییرات هفتگی قیمت دلار و سکه

در سه روز ابتدایی هفته، دلار حدود هزار و ۴۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و حتی به محدوده ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومانی ریزش کرد.

کد خبر : ۹۱۰۴۳
بازدید : ۳۹۴۱

در اولین هفته اسفندماه، دلار دو شرایط متفاوت را تجربه کرد؛ در ابتدای هفته، فروشندگان در بازار بیشتر فعال بودند و قیمت در مسیر کاهشی قرار داشت، ولی در دو روز انتهایی کاری بازار، خریداران بار دیگر دست بالا را به‌دست آوردند و قیمت را صعودی کردند.

در سه روز ابتدایی هفته، دلار حدود هزار و ۴۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد و حتی به محدوده ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومانی ریزش کرد.

با این حال، از روز سه‌شنبه جهت بازار عوض شد و قیمت طی دو روز حدود ۸۰۰ تومان رشد کرد. بخش بزرگی از این افزایش مربوط به روز چهارشنبه بود که اسکناس آمریکایی با ۵۰۰ تومان افزایش به بهای ۲۵ هزار و ۳۵۰ تومان رسید. با وجود رشد دو روز انتهایی هفته، دلار در اولین هفته اسفندماه ۲/ ۲ درصد از ارزش خود را از دست داد.
عده‌ای از فعالان با توجه به بازدهی هفتگی منفی، باور داشتند روند افت تدریجی دلار آغاز شده است. آن‌ها اعتقاد دارند، معامله‌گران در حال سودگیری از خرید‌های قبلی خود هستند و احتمال افت دلار تا محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان را مطرح می‌کنند.
در مقابل، گروه دیگری بر بازگشت دلار در روز انتهایی هفته به کانال ۲۵ هزار تومانی تاکید دارند. از نگاه گروه دوم، تثبیت دلار بالای محدوده ۲۵ هزار و ۲۰۰ تومانی می‌تواند زمینه‌ساز ورود خریداران جدید به بازار شود. از نگاه آنها، اخبار سیاسی به گونه‌ای نیست که سمت و سوی انتظارات را کاهشی نگه دارد.

تاثیر اخبار بر بازار ارز

بیشتر فعالان و معامله‌گران ارزی در شرایط کنونی بیشتر اخبار را دنبال می‌کنند و بر اساس نوع اخبار جهت معاملاتی خود را تعیین می‌کنند. در مقطعی از هفته گذشته، خبر آزاد‌شدن پول‌های ایران از کره‌جنوبی مورد توجه قرار گرفت،، ولی بعد نگرانی در مورد دورتر‌شدن لغو تحریم‌ها در بازار برجسته شد.
در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه که بازار به‌صورت رسمی تعطیل بود، کمی میزان فروش‌ها در بازار ارز و سکه افزایش یافت. در معاملات پشت‌خطی، دلار تا محدوده ۲۴‌هزار و ۲۰۰ تومانی عقب نشست و در بازار سکه، فلز گرانبهای داخلی به محدوده ۱۱ میلیون تومانی بازگشت.
چنین روندی در معاملات پشت‌خطی موجب شد که برخی از فعالان تصور کنند که شروع بازار‌ها در روز شنبه با افت قیمت همراه خواهد بود. با این حال، در صورتی‌که دلار بتواند مرز ۲۵ هزار تومان را حفظ کند و سکه نیز بالای ۱۱ میلیون تومان باقی بماند، خبری از ورود فروشندگان جدید به بازار دلار و سکه نخواهد شد.
عاملی که موجب‌شد بازار ارز و سکه در معاملات پشت‌خطی نزولی شود، تقویت گمانه‌زنی‌های مربوط به پرداخت دارایی‌های ارزی ایران در کره‌جنوبی بود.

سکه تحت‌فشار اونس طلا

سکه در ابتدای هفته با فشار قیمتی دلار مواجه شد و از محدوده ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی، شروع به عقب‌نشینی کرد. این روند نزولی تا روز دوشنبه ادامه یافت تا اینکه سکه در این روز به زیر مرز حساس ۱۱ میلیون تومانی رفت. در حالی‌که امید معامه‌گران کاهشی برای افت بیشتر قیمت بیشتر شده بود، بازیگران ارزی دست‌به‌کار شدند و با افزایش خرید دلار به سکه کمک کردند که به کانال ۱۱ میلیون تومانی بازگردد.
با این حال، در روز‌های انتهایی هفته یک عامل اجاره نمی‌داد که سکه به اندازه کافی رشد کند و آن برگشت اونس دلار به کانال هزار و ۷۰۰ دلاری بود.
در صورتی‌که طلای جهانی کاهشی بماند و از کانال هزار و ۷۰۰ دلار بالا نیاید، بازار سکه در روز شنبه تحت‌فشار این متغیر قرار خواهد داشت. سکه برای اینکه وارد فاز نزولی شود، باید محدوده ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی را از دست بدهد.
تغییرات قیمت دلار وسکه
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید