پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی

پوست کندن بادمجان کبابی، به همین راحتی

برخی از خانم‌ها برای پوست کندن بادمجان کبابی و دودی دچار مشکل می‌شوند و برایشان دشوار است، چندین روش ساده، اما مناسب برای پوست کندن بادمجان کبابی وجود دارد.
کد خبر: ۹۶۱۶۱
بازدید : ۸۱۲۸
۲۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷

از بادمجان کبابی در طبخ برخی غذا‌ها مانند کشک بادمجان، میرزا قاسمی و بورانی بادمجان یا حتی انواع ترشی‌های بادمجان استفاده می‌شود. کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست، اما جدا کردن پوست بادمجان کبابی مقداری مشکل است.

در این بخش از نمناک ترفند‌هایی را ارائه می‌کنیم که می‌توانید با استفاده از آن‌ها خیلی راحت و آسان بادمجان کبابی را پوست بکنید.

طریقه کباب کردن بادمجان

همانطور که گفتیم کبابی کردن بادمجان زیاد سخت نیست و شما با روش‌های متعددی می‌توانید بادمجان را کبابی کنید. برای کباب کردن بادمجان:

۱. بادمجان‌ها را شسته و خشک کنید. سپس با نوک چاقو، چند سوراخ یا چند برش طولی روی بادمجان‌ها بزنید و آن‌ها را روی شعله پخش کن روی شعله گاز قرار دهید. وقتی پوست بادمجان‌ها سوخت، آن‌ها را برگردانید تا همه طرف خوب کبابی شوند.

۲. برای کبابی کردن کم درد سرتر بادمجان، بادمجان‌ها را شسته و خشک کنید و با چاقو چند سوراخ یا برش روی سطح بادمجان ایجاد کنید. سپس درون سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و بادمجان‌ها را داخل آن بچینید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و هراز گاهی بادمجان‌ها را برگردانید تا خوب کبابی شوند.

با استفاده از باربیکیو، کباب پز، مایکروفر یا منقل هم می‌توانید به راحتی بادمجان‌ها را کباب کنید. اگر می‌خواهید طعم بادمجان کبابی بی نظیر باشد، بادمجان را بر روی منقل با زغال کبابی کنید تا عطر و طعم خاصی به غذای شما بدهد.
 
پوست کندن بادمجون کبابی

ترفند‌های جدا کردن پوست بادمجان کبابی

پوست کندن بادمجان کبابی برای خیلی از افراد سخت است، زیرا با کندن پوست بادمجان برخی مواقع کلی از گوشت آن را نیز جدا شده و دور ریخته می‌شود. برای کندن راحت‌تر پوست بادمجان کبابی از ترفند‌های این بخش از راز‌های خانه داری نمناک استفاده کنید.

روش اول: بادمجان‌ها را کبابی کنید و کنار بگذارید تا خنک شده و بتوانید پوست آن‌ها را راحت جدا کنید. پس از خنک شدن بادمجان‌های کبابی پوست آن‌ها را با کمک چاقو و یا دست جدا کنید.

روش دوم: بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید. پس از گرفتن بادمجان‌ها زیر آب سرد خواهید دید که پوست بادمجان‌ها خیلی راحت‌تر جدا می‌شوند. در این روش ممکن است کمی از گوشت بادمجان کنده شود.

روش سوم: در این روش پس از کبابی کردن بادمجان، آن‌ها را درون یک کیسه‌ی نایلون بگذارید و در آن را ببندید تا در کیسه نایلونی سرد شود. سپس بادمجان‌ها را از کیسه‌ی نایلونی خارج کرده و پوست آن‌ها را بدون جدا شدن گوشتشان بکنید.

روش چهارم: ابتدا درون کاسه‌ای آب یخ بریزید و سپس بعد از کبابی کردن بادمجان ها، آن‌ها را درون ظرف آب سرد گذاشته تا با این کار به پوست بادمجان شوک وارد بشود و به راحتی پوست‌ها جدا شوند.
 
منبع: نمناک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه
اول مرغ بود یا تخم مرغ؟
پاسخ علمی به یک سوال فلسفی؛

اول مرغ بود یا تخم مرغ؟

تصاویر/ روس‌ها ۱۵۰ سال پیش این شکلی بودند
پُرتره‌های قرن ۱۹ سن پترزبورگ

تصاویر/ روس‌ها ۱۵۰ سال پیش این شکلی بودند