اینفوگرافی/ ۶ نوع چای که برای سلامتی شما مفید هستند
عطر چای سبز بیشتر از چای سیاه است. بعد از چیدن و خشک کردن برگ چای از طریق فرایند گرمایش جلوی تخمیر آن گرفته میشود. هر فنجان چای سبز ۲۵ میلگرم کافئین دارد، غنی از آنتی اکسیدانت است، که از بیماریهایی همچون مشکلات قلبی و سرطان پیشگیری میکند.
کد خبر :
۹۷۵۰۳
بازدید :
۲۶۵۰
فرادید | چای دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان بعد از آب است. شما حتما میدانید که چای انواع دارد، و احتمالا تا کنون چندتا از آنها را خریده و یا امتحان کرده اید. بهتر است بدانید که که نوشیدن چای برای سلامتی شما مفید است.
۱- چای سبز
عطر چای سبز بیشتر از چای سیاه است. بعد از چیدن و خشک کردن برگ چای از طریق فرایند گرمایش جلوی تخمیر آن گرفته میشود. هر فنجان چای سبز ۲۵ میلگرم کافئین دارد، غنی از آنتی اکسیدانت است، که از بیماریهایی همچون مشکلات قلبی و سرطان پیشگیری میکند.
۲- چای سفید
برگ چای سفید را هنگامی که هنوز تازه سبز شده میچینند تا عطر آن حفظ شود. میزان کافیئن آن کمتر و ۱۵ میلیگرم در هر فنجان است، اما میزان آنتی اکسیدانت آن به دلیل فراوری کمتر بیشتر است. بغیر از خواص ضد سرطان و بیماریهای قلبی، چای سفید برای دیابت هم مفید است.
۳- چای گیاهی
اینها به معنی واقعی چای نیستند، بلکه مخلوطی از گیاهان، گلها و میوههای خشک هستند. این چای کافئین ندارد. از چایهای گیاهی لاغری پرهیز کنید، زیرا حاوی مسهلهای مضر هستند.
اگرچه هنوز تحقیق کمی بر روی چایهای گیاهی انجام شده، اما یک تحقیق نشان میدهد که نوشیدن ۳ بار چای هیبیسکوس در روز میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. شواهدی هم در دست است که چای پپرمینت برای آرام کردن دل درد، و چای کامومیل هم برای کمک به بیخوابی موثر هستند.
۴- چای سیاه
بیش از ۷۵ درصد چای مصرفی جهان چای سیاه است. چای سیاه، مانند باقی چایهای جهان، از برگ گیاهی به نام علمی "کاملیا سیننسیس" بدست میآید. این چای در هر فنجان حاوی ۴۰ میلیگرم کافئین است و مزه تلخی دارد. این چای به دلیل وجود موادی در آن از میزان کلسترول بدن کم میکند، و نوشیدن سه نوبت چای سیاه میتواند به میزان ۲۱ درصد از حمله قلبی جلوگیری کند.
۵- چای اولانگ
به دلیل زمان تخمیر کوتاهتر، چای اولانگ مزه قوی دارد. هر فنجان از این چای ۳۰ میلیگرم کافئین دارد. به گفته یک متخصص مواد تغذیه، مصرف چای اولانگ میتواند به کاهش وزن کمک کند.
۶- چای عطری
این نوع از چای از ترکیب برگ چای سبز، سفید و سیاه و آمیختن آن با مواد معطر مانند پوست پرتقال، دارچین و لاواندر بدست میآید. خاصیت آنتی اکسیدانت آن مشابه دیگر چای هاست، اما آنها که با عطر بلوبری و دیگر سوپر میوها آمیخته هستند خاصیت آنتی اکسیدانت بیشتری دارند. اما متخصصان بعضی از انواع این چای را با احتیاط تجویز میکنند، زیرا ممکن است همه خواص چای را نداشته باشند.
همانگونه که میبینید نوشیدن چای میتواند خواص بهداشتی زیادی داشته باشد، و به همین دلیل عادت نوشیدن چای شما را سالمتر نگاه میدارد.
۱- چای سبز
عطر چای سبز بیشتر از چای سیاه است. بعد از چیدن و خشک کردن برگ چای از طریق فرایند گرمایش جلوی تخمیر آن گرفته میشود. هر فنجان چای سبز ۲۵ میلگرم کافئین دارد، غنی از آنتی اکسیدانت است، که از بیماریهایی همچون مشکلات قلبی و سرطان پیشگیری میکند.
۲- چای سفید
برگ چای سفید را هنگامی که هنوز تازه سبز شده میچینند تا عطر آن حفظ شود. میزان کافیئن آن کمتر و ۱۵ میلیگرم در هر فنجان است، اما میزان آنتی اکسیدانت آن به دلیل فراوری کمتر بیشتر است. بغیر از خواص ضد سرطان و بیماریهای قلبی، چای سفید برای دیابت هم مفید است.
۳- چای گیاهی
اینها به معنی واقعی چای نیستند، بلکه مخلوطی از گیاهان، گلها و میوههای خشک هستند. این چای کافئین ندارد. از چایهای گیاهی لاغری پرهیز کنید، زیرا حاوی مسهلهای مضر هستند.
اگرچه هنوز تحقیق کمی بر روی چایهای گیاهی انجام شده، اما یک تحقیق نشان میدهد که نوشیدن ۳ بار چای هیبیسکوس در روز میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. شواهدی هم در دست است که چای پپرمینت برای آرام کردن دل درد، و چای کامومیل هم برای کمک به بیخوابی موثر هستند.
۴- چای سیاه
بیش از ۷۵ درصد چای مصرفی جهان چای سیاه است. چای سیاه، مانند باقی چایهای جهان، از برگ گیاهی به نام علمی "کاملیا سیننسیس" بدست میآید. این چای در هر فنجان حاوی ۴۰ میلیگرم کافئین است و مزه تلخی دارد. این چای به دلیل وجود موادی در آن از میزان کلسترول بدن کم میکند، و نوشیدن سه نوبت چای سیاه میتواند به میزان ۲۱ درصد از حمله قلبی جلوگیری کند.
۵- چای اولانگ
به دلیل زمان تخمیر کوتاهتر، چای اولانگ مزه قوی دارد. هر فنجان از این چای ۳۰ میلیگرم کافئین دارد. به گفته یک متخصص مواد تغذیه، مصرف چای اولانگ میتواند به کاهش وزن کمک کند.
۶- چای عطری
این نوع از چای از ترکیب برگ چای سبز، سفید و سیاه و آمیختن آن با مواد معطر مانند پوست پرتقال، دارچین و لاواندر بدست میآید. خاصیت آنتی اکسیدانت آن مشابه دیگر چای هاست، اما آنها که با عطر بلوبری و دیگر سوپر میوها آمیخته هستند خاصیت آنتی اکسیدانت بیشتری دارند. اما متخصصان بعضی از انواع این چای را با احتیاط تجویز میکنند، زیرا ممکن است همه خواص چای را نداشته باشند.
همانگونه که میبینید نوشیدن چای میتواند خواص بهداشتی زیادی داشته باشد، و به همین دلیل عادت نوشیدن چای شما را سالمتر نگاه میدارد.
۰