تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی بی رقیب در خوشمزگی

تماته بادمجان جنوبی؛ غذایی بی رقیب در خوشمزگی

تمامه نباید سرخ شود، چون که بادمجان باید با بخار تماته در حال پخته شدن، نرم شود. در ظرف را می‌بندیم و با حرارت خیلی ملایم می‌گذاریم بپزد تا زمانی که بادمجان نرم نشده باشه باید مرتب چک کنیم که ته نگیرد و می‌توانیم کمی هم آب اضافه کنیم.

کد خبر : ۹۸۸۱۵
بازدید : ۷۷۵۲

تماته بادمجان به سبک جنوبی غذایی است که ممکن است در شهر‌های دیگر به اسم گوجه بادمجان شناخته شده باشد و با یکبار تجربه کردن یک وعده لذت بخش در ذهنتان پدیدار شود.

تماته بادمجان غذایی است که شما می‌توانید در روز‌هایی که به دنبال یک غذای ساده و در عین حال بسیار خوشمزه هستید آن را پخته و از آن کمال لذت را ببرید.

مواد لازم برای تماته بادمجان جنوبی (برای ۴ نفر)

بادمجان یک کیلو
گوجه فرنگی نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و ضخیم برش می‌زنیم. روی بادمجان‌ها را نمک می‌پاشیم تا تلخی آن‌ها گرفته شود.

در این مرحله نمک روی بادمجان را می‌شوییم و آن‌ها را سرخ می‌کنیم. پیاز را شسته و پوست می‌کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم. به آن زردچوبه اضافه می‌کنیم تا کمی تفت بخورد. گوجه‌ها را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به پیاز داغ اضافه می‌کنیم.

می‌توانیم برای اینکه رنگ تمامه بهتر شود کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرد، ولی گوجه فرنگی خالی خیلی خوش طعم‌تر است. بعد از این که تماته تفت کوچکی خورد، بادمجان را که سرخ کرده بودیم به آن اضافه می‌کنیم.

تمامه نباید سرخ شود، چون که بادمجان باید با بخار تماته در حال پخته شدن، نرم شود. در ظرف را می‌بندیم و با حرارت خیلی ملایم می‌گذاریم بپزد تا زمانی که بادمجان نرم نشده باشه باید مرتب چک کنیم که ته نگیرد و می‌توانیم کمی هم آب اضافه کنیم.

بادمجان‌ها را بعد از پخت کامل با پشت قاشق له کنیم و به اندازه لازم نمک می‌زنیم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.

نکات کلیدی

این غذا با نان سرو می‌شود و نیازی به پلو در کنار آن ندارد.
خوشمزگی این غذا به طعم گوجه فرنگی است و اگر به آن رب اضافه نشود بهتر است.
منبع: وقت صبح
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید