این ۵ ماده غذایی را در یخچال نگذارید!

این ۵ ماده غذایی را در یخچال نگذارید!

یخچال‌هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه‌ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شوند الهام گرفته از یخچال‌های طبیعی هستند که میلیون‌ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

کد خبر : ۹۹۷۲۹
بازدید : ۴۷۹۱

نگهداری برخی مواد غذایی مانند نان و گوجه در یخچال نه تنها آن‌ها را تازه نگه نمی‌دارد بلکه باعث فاسد شدن آن‌ها نیز می‌شود.

یخچال‌هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه‌ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می‌شوند الهام گرفته از یخچال‌های طبیعی هستند که میلیون‌ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این که یخچال و فریزر‌ها در نگهداری مواد غذایی مکان‌های مناسبی هستند و از فاسد شدن آن‌ها جلوگیری می‌کنند هیچ شکی نیست، اما نگه داری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آن‌ها و ایجاد باکتری می‌شود.

در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آن‌ها در یخچال باعث فساد می‌شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

نان: نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می‌کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می‌شود و برای مدت طولانی تری قابل استفاده می‌شود.

موز: برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چرا که سلول‌های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می‌شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می‌شود، اما این که در سرما نگهداری می‌شود به غشای داخل میوه آسیب می‌رساند و طعم و بافت آن را تغییر می‌دهد.

سیب زمینی: سیب زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند می‌شود و در حین پخت، این قند‌ها با آمینو اسید‌ها ترکیب می‌شوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید می‌کنند.

قهوه: در صورتی که دوست دار قهوه و عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ چرا که سلول‌های موجود در قهوه، عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می‌کند و عطر خود را از دست می‌دهد.

منبع: جماران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید