طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

شاید برای شما جالب باشد که با قارچ بتوانید یک دلمه سریع و راحت تهیه کنید. برای ریختن مواد دلمه شما می‌توانید ابتکار به خرج بدید از هر موادی که اهل خانه و خانواده دوست دارند استفاده کنید

کد خبر : ۱۰۷۲۷۶
بازدید : ۵۹۰

دلمه قارچ از دسته غذا‌های فوری و سبک می‌باشد که به راحتی می‌توانید تهیه کنید. دلمه قارچ را به عنوان یک میان وعده یا وعده اصلی سبک می‌توان نام برد.

شاید برای شما جالب باشد که با قارچ بتوانید یک دلمه سریع و راحت تهیه کنید. برای ریختن مواد دلمه شما می‌توانید ابتکار به خرج بدید از هر موادی که اهل خانه و خانواده دوست دارند استفاده کنید:

مواد لازم

قارچ نیم کیلوگرم
سینه مرغ یک عدد
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه‌ای یک عدد
روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
سس گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

موادلازم برای سس سفید

آرد سه قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
کره ۵۰ گرم

 دلمه قارچ

طرز تهیه

سینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد.

پایه‌های قارچ را جدا کنید و قسمت‌های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید. آنگاه آرد سفید را در کره تفت دهید و کم‌کم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یک مایع صاف به دست آید و بگذارید کمی خنک شود.

درون قارچ‌ها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.

منبع: ایسکانیوز

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید