طرز تهیه کیک نوتلا با طعمی فوقالعاده
برای پخت کیک نوتلا بدون فر یک قابلمه نچسب را انتخاب کنید و آن را چرب کنید. سپس روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و روی شعله پخش کن قرار دهید و روی در قابلمه دمکنی قرار داده و به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود.
نوتلا یکی از معروفترین و محبوبترین شکلاتها میان مردم است. جالب است بدانید میتوانید با این شکلات در خانه یک کیک بسیار خوشمزه و فوقالعاده درست کنید.
شکلات نوتلا یکی از معروفترین و خوشمزهترین خوراکیها برای صبحانه و میان وعده است که در سراسر جهان طرفدار و خواهان زیادی دارد. با این نوع شکلات میتوانید کیک نوتلا تهیه کنید، کیک نوتلا یکی از انواع کیکهای خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپها به همراه نوشیدنیهای داغ سرو میشود.
طرز تهیه این نوع کیک بسیار ساده بوده و بافتی پنبهای و بسیار نرم دارد پس شما هم با توجه به رسپی که در این بخش آورده ایم، در خانه کیک نوتلا بپزید و دوستانتان را به یک عصرانه خوشمزه دعوت کنید.
مواد لازم پخت کیک نوتلا
مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
نوتلا ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک نوتلا
درون یک کاسه مناسب تخم مرغها را بشکنید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید.
مواد درون کاسه را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد سفید و کش دار شود.
به مخلوط تخم مرغ و شکر نوتلا را افزوده و دوباره با دور تند همزن برقی مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.
به مخلوط تخم مرغ، روغن مایع را به همراه شیر اضافه نمایید و دوباره هم بزنید تا ترکیب و یکدست شود.
درون یک کاسه جداگانه آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو بریزید.
مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک کنید.
مخلوط آرد را در طی سه مرحله به مخلوط تخم مرغ بیافزایید.
صورت چرخشی و دورانی با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و بگذارید کاملا گرم شود.
قالب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و کاغذ روغنی را درون قالب قرار داده و فیکس کنید.
مایه کیک را درون قالب ریخته و چند بار قالب را محکم روی سطح کار بکوبید تا حبابهای درون کیک از بین برود.
کیک را طبقه وسط فر قرار داده و بگذارید به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند.
بعد از گذشت این زمان خلال دندان یا سیخ چوبی را درون کیک فرو برید اگر کیک به آن نچسبید، کیک نوتلا آماده است. کیک را پس از خارج نمودن از فر اجازه دهید خنک شود، سپس کیک را برش زده و با هر چیزی که میخواهید تزئین کنید.
چند نکته و ترفند کیک پزی
برای پخت کیک نوتلا بدون فر یک قابلمه نچسب را انتخاب کنید و آن را چرب کنید. سپس روی شعله پخش کن قرار دهید تا گرم شود سپس مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و روی شعله پخش کن قرار دهید و روی در قابلمه دمکنی قرار داده و به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا کیک پخته شود.
میتوانید کیکتان را به دلخواه با گاناش شکلاتی و میوه، پسته و... تزئین کنید.
برای تهیه کیک نوتلا میتوانید از هر قالبی استفاده کنید، اما دقت کنید باید ۱/۳ قالب مواد ریخته شود.
قبل از تهیه کیک تمام مواد را از ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.
در طرز تهیه کیک نوتلا اگر به نوتلا دسترسی ندارید، میتوانید یک مدل شکلات صبحانه فندقی را جایگزین آن کنید.
منبع: ایسکانیوز