خطرات کشنده غذاهای چرب

خطرات کشنده غذاهای چرب

بیمارانی که بیشترین میزان دریافت چربی را داشتند، چهار برابر بیشتر از دیگران در اثر سرطان به مرگ دچار شده اند، و این فارغ از نظر سن یا چاقی افزاد می‌باشد.

کد خبر : ۷۴۵۱۲
بازدید : ۱۰۹۲۲
خطرات کشنده غذاهای چرب
دانشمندان مرکز بهداشت دانشگاه مک گیل در کانادا توضیح داده اند که چرا غذا‌های چرب می‌توانند باعث پیشرفت سریع سرطان شوند.

محققان دریافتند که خوردن چربی‌های اشباع باعث برنامه ریزی مجدد سلول‌ها می‌شود که با رشد سریع و کشنده سرطان پروستات همراه است. این مواد بر فعالیت ژن MYC تأثیر می‌گذارد، که فعالیت بسیاری از ژن‌های دیگر، از جمله آن‌هایی که مسئول تقسیم سلولی هستند را تنظیم می‌کند.

متخصصان داده‌های رژیم غذایی ۳۱۹ بیمار را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که استفاده از چربی حیوانی باعث بروز بیش از حد ژن MYC می‌شود. این در یک مدل سرطان پروستات درموش‌ها تأیید شده است. بیمارانی که بیشترین میزان دریافت چربی را داشتند، چهار برابر بیشتر از دیگران در اثر سرطان به مرگ دچار شده اند، و این فارغ از نظر سن یا چاقی افزاد می‌باشد.

نتایج حاکی از آن است که با تنظیم اپیژنتیک ژن MYC می‌توان روند بیماری را کاهش داد و فعالیت آن را مهار کرد.
منبع: اسپوتنیک
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید