۱۰۰ کیلوحشیش، سوغاتی مادر و فرزند

درجریان بررسی‌های اطلاعاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مشخص شد یک مادر و فرزند قاچاقچی قصد دارند ازطریق یک دستگاه اتوبوس، مقدار قابل توجهی مواد مخدر را به تهران منتقل کنند. بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

کد خبر : ۵۲۱۲۶
بازدید : ۱۲۲۵
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم از دستگیری ۲ قاچاقچی موادمخدر و کشف ۱۰۰ کیلوگرم حشیش در قم خبر داد. سرهنگ «غلام عباس بلفکه» اظهار داشت: درجریان بررسی‌های اطلاعاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مشخص شد یک مادر و فرزند قاچاقچی قصد دارند ازطریق یک دستگاه اتوبوس، مقدار قابل توجهی مواد مخدر را به تهران منتقل کنند. بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.
پس از هماهنگی قضایی، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر به محور‌های مواصلاتی اعزام و خودرو مذکور را شناسایی و متوقف کردند. در ادامه با کنترل مدارک هویتی مسافران، مادروفرزند مورد نظر شناسایی و در بازرسی وسایل همراه آنها، ۱۰۰ کیلوگرم حشیش کشف شد.
منبع: روزنامه ایران
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید