طرز تهیه کیک دولایه

می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

کد خبر : ۵۳۰۸۸
بازدید : ۲۲۰۵
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
کیک دولایه

مواد لازم خمیر:
کره: 200 گرم
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
پودر کاکائو: 85 گرم
آرد: 140 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
شیر: 3 قاشق سوپ خوری

مواد لازم کرم:
شکر: 160 گرم
شیر: 3 پیمانه
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
کره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:
میوه های دلخواه: به مقدار لازم
شکر: 2 قاشق سوپ خوری
آب: 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.

2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

3. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

4. در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.


5.خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.


6. سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

7. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

8. هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

9. کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

10. برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

11. میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

12. سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شکلات
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید