سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ ؛ یک میان وعده جذاب که عاشقش میشوید
سیب زمینی سنگی بدون روغن پخته میشود و خوشمزه است. با تهیه سیب زمینی سنگی میتوانید یک میان وعده جذاب داشته باشید. طعم این سیب زمینی دقیقا طعم سیب زمینی آتشی است. در ادامه با طرز تهیه سیب زمینی تنوری در قابلمه با سنگ آشنا میشوید.
به نقل از عصر ایران، اگر شما هم از طرفداران سیب زمینی هستید و یا ورزشکار هستید از طعم سیب زمینی آبپز خسته شدید. حتما سیب زمینی سنگی خوشمزه را تست کنید. بدون روغن و خوشمزه میتوانید یک میان وعده جذاب داشته باشید. طعم این سیب زمینی دقیقا طعم سیب زمینی آتشی است. ما طرز تهیه و مواد لازم سیب زمینی سنگی خوشمزه را برای شما آوردیم.
مواد لازم
سیب زمینی: ۳عدد
نمک: مقداری
سنگ نان سنگک مقداری
قابلمه روحی
طرز تهیه سیب زمینی سنگی
ابتدا سیب زمینی ها را با پوست تمیز بشوئید و خشک کنید.
سپس سنگ هایی که از نانوایی سنگکی گرفتید را داخل قابلمه روی بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید.
درب قابلمه را بگذارید.
۱۰تا۱۵ دقیقه به آن زمان دهید تا سیب زمینی ها بپزد.
سپس درب قابلمه را بردارید و سیب زمینی ها را جابه جا کنید تا پوست آنها طلایی شود.
مقداری نمک بپاشید مجدد درب قابلمه بگذارید.
حدودا ۴۰دقیقه زمان میبرد تا یک سیب زمینی خوشمزه داشته باشید.
سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید و با مقداری نمک سرو کنید.
منبع: همشهری