طرز تهیه کمپوت هلو خانگی؛ سه روش ساده و خوشمزه
در این مطلب سه طرز تهیه کمپوت هلو را معرفی میکنیم و به شما کمک میکنیم که با فوت و فنهای آشپزی خوشمزهترین کمپوت هلو را برای دسر و بستنی آماده کنید و از طعم خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.
از منو تابستانی دسر و بستنی با کمپوت هلو را برای میانوعده انتخاب میکنید؟ میوه هلو و کمپوت آن یک همراه خوشمزه برای میانوعدههای تابستانی است و ترکیب بستنی با کمپوت هلو یکی از خنکترین میانوعدههای تابستانی است که حس شادابی و انرژی را به شما در روزهای گرم تابستان میدهد.
برای تهیه کمپوت هلو خوشمزه در خانه به سه مواد شکر، هلو تازه و آب نیاز دارید. در این مطلب سه طرز تهیه کمپوت هلو را معرفی میکنیم و به شما کمک میکنیم که با فوت و فنهای آشپزی خوشمزهترین کمپوت هلو را برای دسر و بستنی آماده کنید و از طعم خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.
روش اول: طرز تهیه کمپوت هلو در قابلمه
در روش تهیه کمپوت هلو در قابلمه باید هلو را در مدتزمان ۴۵ دقیقه در قابلمه بجوشانید. در ادامه قدم به قدم طرز تهیه کمپوت هلو در قابلمه را معرفی میکنیم.
مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو در قابلمه
هلو تازه | ۱ کیلو گرم |
شکر | ۴۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
وانیل | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | بهدلخواه /۱ قاشق غذاخوری |
فوتوفن: شما میتوانید در کمپوت از آبلیمو برای جلوگیری از تغییر رنگ هلو استفاده کنید.
مراحل تهیه کمپوت هلو در قابلمه
۱. قبل از تهیه کمپوت، باید در انتخاب هلو دقت زیادی کنید. هلوهایی را انتخاب کنید که تازه وسالم باشند. آنها را به خوبی بشوییدو پوست آنها را جدا کنید. سپس، هلوها را به شکل خلالی خرد کنید.
۲. آب و شکر را در قابلمه بریزید و اجازه دهید شکر در حرارت ملایم به خوبی در آب حل شود. پس از اینکه شکر به خوبی در آب حل شد حرارت را افزایش دهید و فرصت دهید که شربت کمپوت به مدت ۵ دقیقه در حرارت بالا بجوشد.
۳. هلوهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. گاهی هلوها را با شربت مخلوط کنید تا به خوبی کمپوت طعم شیرینی به خود بگیرد. اجازه دهید که هلوها به خوبی نرم و پخته شوند و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخته شدن هلوها زمان نیاز است.
۴. قبل از بسته بندی کمپوت هلو، اجازه دهید که کمپوت به خوبی خنک شود. شما میتوانید این کموپت را برای چهار روز در یخچال نگهداری کنید و همراه با بستنی و دسر نوش جان کنید.
فوتوفن: اگر کمپوت هلو را به صورت گرم به بستنی و دسر اضافه کنید، دسر و بستنی آب میشود و فرم خود را از دست میدهد.
روش دوم: طرز تهیه کمپوت هلو در شیشه
در طرز تهیه کمپوت هلو در شیشه شما میتوانید کمپوت هلو را برای مدتزمان طولانیتری نگهداری کنید و برای صبحانه این کمپوت را همراه با نان تست فرانسوی یا پنکیک نوش جان کنید.
مواد اولیه لازم برای تهیه کمپوت هلو در شیشه
هلو | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۴۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | بهدلخواه/ ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه کمپوت هلو در شیشه
۱. شستن دقیق هلو قبل از تهیه کمپوت، ضروری است. پوست هلو را بگیرید و آن را در اندازههای متوسط خرد کنید. اگر هلوی رسیده را برای تهیه کمپوت انتخاب کردهاید، میتوانید پوست آن را به راحتی با دست جدا کنید.
۲. برای تهیه کمپوت هلو از یک قابلمه متوسط استفاده کنید. آب و شکر را در قابلمه مخلوط کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شکر با آب به خوبی مخلوط شودو بعد از ترکیب شدن شکر و آب اجازه دهید که شکر در حرارت بالا به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
۳. بعد از آماده شدن شربت، هلو را به شربت اضافه کنیدو اجازه دهید تا نرم شدن هلوها در قابلمه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشد. در این مرحله برای خوشمزهتر شدن کمپوت هلو، آب لیمو و وانیل را به کمپوت اضافه کنید.
فوتوفن: اگر آبلیمو را همزمان با هلو به قابلمه اضافه کنید، امکان دارد که کمپوت هلو طعم تلخی به خود بگیرد؛ بنابراین آبلیمو را ۵ دقیقه آخر به کمپوت اضافه کنید.
۴. برای ماندگاری بیشتر کمپوت هلو باید آن را در شیشههای استریل شده بسته بندی کنید و درب شیشه را محکم ببنید تا کمپوت دچار کپک زدهگی نشود.
۵. قدم بعدی برای مطمئن شدن از اینکه کمپوت هلو سالم نگهداری میشود، پاستوریزاسیون کردن کمپوت هلو است. برای این کار شیشهها را در قابلمه بزرگ قرار دهید و داخل قابله را تا نصفه پر از آب کنید و اجازه دهید که شیشه کمپوت به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بجوشد.
۶. شیشهها را از قابلمه خارج کنید وصبر کنید تا شیشهها کاملا خنک شود. شیشه کمپوت هلو را در جای خشک نگهداری دارید. شما میتوانید با این طرز تهیه، کمپوت هلو را تا مدت زمان طولانی نگهداری کنید و طعم خوشمزه هلو را برای سایر فصلهای سال نگهداری کنید.
روش سوم: طرز تهیه کمپوت هلو با عسل
در این روش ، در مرحله تهیه شربت کمپوت هلو عسل را جایگزین شکر کردهایم. شما میتوانید با این طرز تهیه ساده یک کمپوت هلو خانگی خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو با عسل
هلو | ۱ کیلو گرم |
عسل | ۳۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر |
آبلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
دارچین | ۱ چوب دارچین |
مراحل تهیه کمپوت هلو با عسل
۱. هلو را پوست کنید و آن را خلالی خرد کنید. شما میتوانید پوست هلو را جدا نکنید و فقط آن را خلالی خرد کنید. تهیه کمپوت هلو با پوست یا بدون پوست کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.
فوتوفن: برای اینکه هلو را بهراحتی پوست کنید، آن را در قابلمه بزرگ قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه اجازه دهید که هلو در حرارت کم در آب جوش بجوشد.
۲. مواد ( هلو، عسل، آب لیمو و دارچین) را در قابلمه متوسط با حرارت کم اجازه دهید که به خوبی باهم مخلوط شوند. حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است که هلو نرم و پخته شود.
فوتوفن: قبل از اینکه هلوها بیش از اندازه نرم و له شود، آن را از قابلمه خارج کنید تا شکل و فرم خود را حفظ کنند.
۳. بعد از اینکه هلو به خوبی نرم و پخته شد، اجازه دهید که با دمای محیط سرد و خنک شود.
نکاتی مهم برای افزایش ماندگاری کمپوت خانگی
• بعد از تهیه کمپوت هلو اجازه دهید که بهخوبی با دمای محیط خنک شود
• شیشهای که برای تهیه کمپوت انتخاب میکنید، درب فلزی داشته باشد
• بعد از باز کردن کمپوت آن را در یخچال نگهداری کنید
• میوهای که برای کمپوت انتخاب میکنید باید تازه و سالم باشد و روی آن لکه یا لهشدگی نباشد
• حتماً بعد از شستن میوهها، آن را با دستمال خشک کنید تا کمپوت برای مدتزمان طولانی ماندگاری داشته باشد.
کلام آخر
در آخر اینکه کمپوت هلو یکی از خوشمزهترین میانوعدهها در تابستان است. این میانوعده را با طرز تهیه ساده در خانه تهیه کنید به دسر و بستنی اضافه کنید. فرصت را از دست ندهید با سه مواد اولیه (هلو، شکر و آب) کمپوت هلو تهیه کنید و با ترکیب کمپوت هلو و بستنی وانیلی حس خنکی و شادابی را در فصل گرم به خودتان هدیه دهید.
منبع: خبرآنلاین