(ویدئو) طرز پخت کباب ته تالی؛ غذای سنتی و محبوب اراکی

(ویدئو) طرز پخت کباب ته تالی؛ غذای سنتی  و محبوب اراکی

در این ویدئو یک آشپز باتجربه و خوش ذوق را می بینید که با مواد اولیه شامل: 250 گرم گوشت چرخ کرده، 3 عدد پیاز رنده شده و خردشده، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز، کره محلی، 2 عدد سیب زمینی و گوجه و فلفل این کباب محلی را درست می کند.

کد خبر : ۱۹۶۱۷۴
بازدید : ۱۶۹۵۰

۷۷
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید