(ویدئو) مراحل پخت نان تمیجان، یکی از خوشمزه ترین نان های سنتی گیلان
تمیجان یا تیمیجی نون، یکی از نانهای بسیار لذیذ و خوشمزه استان گیلان است که با آرد برنج پخته میشود. مهد اصلی تولید این نان محلی، روستای تمیجان از توابع رودسر است اما در سایر روستاهای شهرستانهای رودسر، لنگرود، لاهیجان، املش، آستانه اشرفیه و رشت هم پخته میشود. این نان در مقایسه با سایر نانهای تولید شده در استان گیلان، دارای عطر و طعمی بسیار خوشایند است. گفته میشود که نام این نان به خاطر عزیز بودن افرادی که تحت عنوان هدیه یا خیرات برایشان نان پخته میشود نام گذاری شده است و معنی آن «تو می جان» به معنی «تو جان منی» است که این گونه تلفظ آن تغییر یافته است.
کد خبر :
۱۹۸۲۳۹
بازدید :
۱۷۴۴
۲