(ویدئو) نحوه تهیه نان پیتا دو لایه در خانه به روش یک آشپز باتجربه

(ویدئو) نحوه تهیه نان پیتا دو لایه در خانه به روش یک آشپز باتجربه

نان پیتا (به انگلیسی: Pita) یا (به انگلیسی: pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. مصرف این نوع نان در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا بسیار رواج دارد. مواد آن را آرد گندم، نمک، خمیر ترش، شکر و آب تشکیل می‌دهند. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی می‌گذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می‌دهند. در ادامه یک آشپز ماهر نحوه پخت این نان را آموزش می دهد.

کد خبر : ۲۰۳۹۸۹
بازدید : ۱۷۶

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید