(ویدئو) فرآیند دیدنی کاشت، پرورش و برداشت وانیل
وانیل (به فرانسوی: Vanille) نوعی ادویه و طعمدهنده است که از غلاف گیاهان سرده وانیل بهدست میآید. این گیاهان دارای پایهای رونده بوده و بومی جنگلهای مرطوب قاره آمریکا است. دانههای این گیاه را پس از فرآوری تخمیر میکنند تا عطر مطبوع آنها بیرون بیاید و عموماً به صورت پودر یافت میشود. مهمترین کاربردهای این گیاه در شیرینیپزی، تولید بستنی، تولید عطر و رایحهدرمانی است. وانیل پس از زعفران، گرانقیمتترین ادویه جهان است.
کد خبر :
۲۰۵۳۹۸
بازدید :
۱۱۳
۲