(ویدئو) فرآیند دیدنی برداشت صمغ و آجیل کاج از جنگل های انبوه
چلغوزه یا چلغوز، دانه ای شگفت انگیز معروف به آجیل کاج است که از مخروط کاج به دست می آید. این آجیل های خوراکی با طعم ترد، مغذی و کره ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در باغ های وسیعی در هیمالیای غربی یافت می شود. با وجود این که بیش از ۳۰ گونه خاص دانه کاج وجود دارد، با این حال، فقط سه نوع آن برای مصرف مناسب هستند. همچنین صمغ درخت کاج در تنه و شاخههای درخت بیشتر از سایر قسمتها است و معمولا لزج، نیمه مایع، شفاف و به رنگهای زرد مایل به سبز یا قرمز عقیقی است. طعم این صمغ تلخ و بوی آن تند و نافذ است و طبیعت آن سرد و خشک میباشد. در این ویدئو فرآیند صمغ و آجیل کاج را مشاهده می کنید.
کد خبر :
۲۰۶۴۰۰
بازدید :
۱۷۵
۰