(ویدئو) طرز تهیه توفوی تخم مرغ در خانه به روش یک آشپز باتجربه

(ویدئو) طرز تهیه توفوی تخم مرغ در خانه به روش یک آشپز باتجربه

در این ویدئو یک آشپز کره ای با مواد اولیه شامل: 80 گرم دانه سویا، 5 عدد تخم مرغ، 400 گرم آب و 3 گرم نمک این توفو را درست می کند. توفو (چینی dòufu، ژاپنی tōfu، کره‌ای doobu) یا «پنیر سویا» غذایی است که از فرایند بستن شیر سویا به دست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید نرم تبدیل می‌کنند. خاستگاه توفو چین است و امروزه بخشی از آشپزی کشورهای آسیای جنوب شرقی، همچون چین، ژاپن، کره، اندونزی، ویتنام و دیگر کشورها را تشکیل می‌دهد.

کد خبر : ۲۰۸۲۴۷
بازدید : ۳۶۲

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید