(ویدئو) فرآیند دیدنی کشت، پرورش، برداشت، بسته بندی و فرآوری زرد آلو

زردآلو (نام علمی: Prunus armeniaca) این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیش‌تاریخی کشت می‌شده‌است. در ادامه فرآیندی از کشت، پرورش، برداشت، بسته بندی و فرآوری این میوه خوشمزه را مشاهده می کنید.

کد خبر : ۲۰۸۸۷۸
بازدید : ۱۹
۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید