(ویدئو) طرز تهیه چند شام سریع و خوشمزه با خمیر فیلو، سوسیس و ژامبون

(ویدئو) طرز تهیه چند شام سریع و خوشمزه با خمیر فیلو، سوسیس و ژامبون

خمیر فیلو (Filo یا phyllo) که یوفکا (yufka) و خمیر تراشه‌ای هم نامیده می‌شود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانه‌ای و بالکان استفاده می‌شود. این خمیر، پایه انواع باقلوا است. خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد می‌شود. در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه برای پای فیلو ژامبون و پنیر: 400 گرم خمیر فیلو، روغن زیتون، 150 گرم ژامبون، 100 گرم سوسیس، 120 گرم پنیر چدار، 3 عدد تخم مرغ 150 گرم خامه ترش این فیلو ژامبون را درست می کند.

کد خبر : ۲۱۱۹۰۰
بازدید : ۱۶۳

 

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید