(ویدئو) غذای روستایی در ایران؛ پخت دلمه انار به روش مادر و دختر ارومیه ای
در این ویدئو، به پخت یک دلمه متفاوت در یکی از روستاهای ایران میپردازیم که توسط یک مادر و دختر ارومیه ای و با دستپختی اصیل و روشی متفاوت انجام میشود. دلمه انار با استفاده از رب انار و دانههای انار طعمی ویژه و بینظیر پیدا میکند. این مادر و دختر روستایی با ترکیب برنج، نخود، گوشت چرخکرده و ادویهجات در برگ کلم یا برگ انگور، یک غذای لذیذ و معطر آماده میکنند که نشاندهنده هنر و ذوق آشپزی روستاییان ایرانی است.
کد خبر :
۲۲۲۷۷۶
بازدید :
۱۸۱
۲