(ویدئو) طرز تهیه یک «نان رومی» خوشمزه توسط آشپز آلمانی
در این ویدئو یک آشپز آلمانی آموزش میدهد که چگونه نانی نرم و پفکی با استفاده از مواد ساده تهیه کنید. برای تهیه این نان نیاز به آب گرم (۲۰۰ میلیلیتر)، شیر گرم (۲۰۰ میلیلیتر)، شکر (۲ قاشق غذاخوری)، نمک (۱.۵ قاشق چایخوری)، تخممرغ (۱ عدد)، خمیر مایه (۸ گرم یا ۲ قاشق چایخوری)، آرد (۶۷۰-۷۲۰ گرم)، کره (۷۰ گرم) و سرکه ۹٪ (۲ قاشق چایخوری) دارید. پس از آمادهسازی خمیر، کره ذوب شده (۱۲۰ گرم) به آن افزوده میشود. سپس ژامبون (۳۰۰ گرم) و پنیر (۳۰۰ گرم) به خمیر اضافه میشود. در نهایت، گوجهفرنگی گیلاسی (۹ عدد) و پنیر موتزارلا (۹ عدد) به نان تزئین شده و با زرده تخممرغ (۱ عدد) و شیر (۱ قاشق غذاخوری) روی نان چسبانده میشود و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳۵-۴۰ دقیقه پخته میشود.
کد خبر :
۲۲۵۸۳۴
بازدید :
۳۷
۰