(ویدئو) غذای خیابانی در ژاپن؛ پخت کیک کرپ انگور در توکیو

(ویدئو) غذای خیابانی در ژاپن؛ پخت کیک کرپ انگور در توکیو

کیک میل کرپ انگور (Grape Mille Crepe Cake) یک دسر ژاپنی است که از لایه‌های نازک و نرم کرپ تشکیل شده است. "Mille" در زبان فرانسوی به معنای هزار است و اشاره به لایه‌های متعدد این کیک دارد. در این کیک، معمولاً کرپ‌ها با لایه‌هایی از کرم یا خامه و میوه‌هایی مثل انگور پر می‌شوند. این دسر معمولاً ظاهری زیبا و شکیل دارد و در بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌های ژاپنی سرو می‌شود. از آنجایی که در این کیک از انگور تازه استفاده می‌شود، طعمی تازه و دلپذیر به آن می‌دهد.

کد خبر : ۲۲۷۴۶۳
بازدید : ۶۶

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید