(ویدئو) مراحل دیدنی تولید شکر قهوه ای بر اساس یک کتاب قدیمی چینی

(ویدئو) مراحل دیدنی تولید شکر قهوه ای بر اساس یک کتاب قدیمی چینی

"تیان گونگ کای وو" (Tian Gong Kai Wu) یک اثر کلاسیک چینی است که به دوران سلسله مینگ (حدود قرن ۱۵ تا ۱۷ میلادی) برمی‌گردد. این کتاب یکی از مهم‌ترین آثار در زمینه تکنولوژی و مهندسی قدیم چین است و به طور خاص به فرآیندهای تولید، اختراعات و دستاوردهای صنعتی در چین باستان می‌پردازد. کتاب "تیان گونگ کای وو" شامل توضیحاتی مفصل در مورد ساخت ابزارها، ماشین‌آلات، فرآیندهای کشاورزی، تولیدات صنعتی و حتی شکرسازی است. این اثر به نوعی تصویری از زندگی صنعتی و علمی چین در دوران خود است و از اهمیت ویژه‌ای در تاریخ علم و تکنولوژی برخوردار است. در این ویدئو یک آشپز چینی با استفاده از این کتاب شکر قهوه ای تولید می کند.

کد خبر : ۲۲۷۹۵۹
بازدید : ۴۳

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید