(ویدئو) فرآیند پخت نان افغانی در یک نانوایی در افغانستان

نان افغانی یا نان تنوری یکی از نانهای سنتی و محبوب در افغانستان است. این نان به طور معمول از آرد، آب، نمک و کمی خمیر مایه تهیه میشود. نان افغانی در تنورهای مخصوص پخته میشود و به همین دلیل بافتی نرم و عطر خاصی دارد. این نان بهطور معمول به شکلهای مختلفی مانند گرد یا مستطیلی پخته میشود و اغلب همراه با غذاهای مختلف مانند خورشها، کبابها و سایر غذاهای سنتی سرو میشود. نان افغانی به دلیل طعم و بافت منحصر به فردش در افغانستان و سایر کشورهای منطقه بسیار محبوب است.
کد خبر :
۲۳۰۲۰۳
بازدید :
۲۴۷
۴