(ویدئو) رقص سوخو-57: نمایشی از قدرت و مهارت خلبان 62 ساله روس

سرگئی بوگدان، خلبان کهنهکار روسی، با اجرای مانورهای خیرهکننده، تواناییهای بینظیر جنگنده سوخو-57 را در پایگاه نیروی هوایی یلاهانکا هند به نمایش گذاشت. این نمایش هوایی، با استقبال پرشور تماشاگران، قدرت و چابکی این جنگنده پیشرفته را به اثبات رساند.
آسمان پایگاه نیروی هوایی یلاهانکا شاهد نمایشی بینظیر از قدرت و مهارت بود، جایی که سرگئی بوگدان، خلبان آزمایشی کهنهکار روسی، جنگنده قدرتمند سوخو-57 را به پرواز درآورد. این رویداد که در جریان یک نمایش هوایی صورت گرفت، با استقبال گسترده تماشاگران مواجه شد.
یکی از لحظات برجسته این نمایش، زمانی بود که بوگدان جنگنده را در ارتفاع 600 متری به حالت شناور درآورد. او در مورد آمادگی خود برای این نمایش هوایی، به انجام هفت پرواز تمرینی اشاره کرد تا یک روتین دقیق و برنامهریزیشده را به اجرا درآورد، روتینی که هم قدرت و هم چابکی ظریف هواپیما را به نمایش میگذاشت.
او همچنین در مورد لحظه ای که جنگنده را تا زاویه حمله 120 درجه به پرواز درآورد، توضیح داد: «وقتی عملاً در هوا معلق هستید، به اعتماد مطلق به ماشین خود نیاز دارید.» این مانور، توانایی سوخو-57 در انجام حرکات در زوایای حمله شدید را به نمایش گذاشت و تحسین همگان را برانگیخت.
منبع: عصر ایران