ببینید؛ غذای روستایی در ایران؛ پخت پیده ترکیه ای با گوشت، سبزیجات و ادویه
 
    پیده (Pide) یک غذای سنتی ترکیهای است که به شکل قایقی و با خمیر نان تهیه میشود. داخل آن با موادی مانند گوشت چرخکرده، سبزیجات و ادویه پر میشود. معمولاً در تنور پخته میشود و طعمی نرم و خوشعطر دارد. پیده را بهدلیل شکل و ترکیباتش، گاهی پیتزای ترکی هم مینامند.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۳۸۱۱۷
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۴۰۵        
      
    
  
        
            ۱۷            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              