ببینید؛ پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟

پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه میشود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته میشود و معمولاً به صورت رندهشده در غذاهایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده میشود. پنیر پارمزان به دلیل مدت زمان طولانی رسیدن (حدود ۱۲ تا ۳۶ ماه) و روشهای خاص تولید، طعم و بافت متمایزی دارد که آن را به یکی از پنیرهای محبوب و پرطرفدار جهان تبدیل کرده است.
کد خبر :
۲۴۹۱۹۵
بازدید :
۲۸
۰