ببینید؛ طرز تهیه پاستای مونت کارلو توسط آشپز مشهور ایتالیایی

در این ویدئو یک آشپز ایتالیایی با مواد اولیه شامل: 250 گرم پاستا، یک عدد پیاز، 350 گرم گوشت چرخ کرده، 100 میلی لیتر خامه، یک حبه سیر، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک عدد چیلی و برای پستو: ریحان، 25 گرم دانه کاج، 30 گرم پنیر پارمزان، یک حبه سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل این پاستا را درست می کند. پاستای مونتکارلو یک نوع پاستای خوشطعم و خاص است که معمولاً با ترکیبی از سس پستو ریحان، گوشت چرخکرده، پیاز و ادویهجات درست میشود. این پاستا نامش را از شهر مونتکارلو (یک شهر معروف در موناکو) گرفته است و به خاطر طعم لذیذ و ترکیب خاص موادش محبوب است.
کد خبر :
۲۵۳۴۴۶
بازدید :
۵۵
۰