از فواید «روغن تربچه» چه می‌دانید؟!

از فواید «روغن تربچه» چه می‌دانید؟!

فواید روغن تربچه و کاربرد‌های سلامتی آن بسیار زیاد است، زیرا حاوی بسیاری از عناصر مهمی است که قبلاً به آن‌ها اشاره کردیم، همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌ها و اسید‌های آلی زیادی مانند اسید لینولئیک، اسید لینولنیک، اسید اروسیک و ... سینابین است.
کد خبر: ۱۰۰۴۴۵
بازدید : ۳۶۸۵
۱۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۷

گیاه تربچه از آسیای جنوب شرقی سرچشمه می‌گیرد و همچنین در کره، ژاپن، تگزاس، چین، کالیفرنیا و فیلیپین رشد می‌کند. روغن تربچه را می‌توان با ایجاد فشار سرد به دانه‌های آن به دست آورد تا برای بسیاری از اهداف بهداشتی و سلامتی استفاده شود.

روغن تربچه، روغنی خالص و بی بو با رنگ طلایی است. این روغن یک تری گلیسیرید است که حاوی مخلوط مشخصی از اسید‌های چرب شامل C ۲۰، C ۱۸ و C ۲۲ است که به آن اجازه می‌دهد تا به لایه‌های زیرین پوست برسد، بنابراین در اهداف آرایشی برای مو و پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تربچه حاوی بسیاری از مواد مغذی و منبع خوبی از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان به شمار می‌رود و به مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن انسان کمک می‌کند. همچنین به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از افزایش سن، سبک زندگی ناسالم و سموم محیطی کمک می‌کند. ویتامین C همچنین نقش مهمی را در تولید کلاژن که از پوست سالم و عروق خونی حمایت می‌کند، دارد.

تربچه همچنین حاوی مقادیر کمی پتاسیم، اسید فولیک، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B ۶، ویتامین K، کلسیم، منیزیم، روی، فسفر، مس، منگنز و سدیم است.

فواید روغن تربچه و کاربرد‌های سلامتی آن بسیار زیاد است، زیرا حاوی بسیاری از عناصر مهمی است که قبلاً به آن‌ها اشاره کردیم، همچنین حاوی آنتی اکسیدان‌ها و اسید‌های آلی زیادی مانند اسید لینولئیک، اسید لینولنیک، اسید اروسیک و ... سینابین است.

فواید روغن تربچه برای پوست بی‌شمار است، اجزای سالم موجود در آن شامل ویتامین‌های B، ویتامین C و همچنین مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف با کاهش استرس اکسیداتیو که به سلامت پوست آسیب می‌رساند، به بهبود سلامت پوست کمک می‌کند. این کار خشکی و ترک خوردگی پوست را از بین می‌برد و خطوط، چین و چروک، لکه‌ها و لک‌های مرتبط با افزایش سن را کاهش می‌دهد.

فواید روغن تربچه برای مو بسیار زیاد است، به گونه‌ای که روغن تربچه به طور کلی بافت و سلامت مو را بهبود می‌بخشد؛ زیرا حاوی ترکیبی یکپارچه و منحصر به فرد از اسید‌های چرب C ۱۸، C ۲۰ و C ۲۲ است، این فرمول همچنین به ترمیم مو‌های آسیب دیده کمک می‌کند.

روش استفاده از روغن تربچه برای مو شامل افزودن آن به عنوان یک ماده در آماده سازی‌های پزشکی برای مو و استفاده از آن به عنوان روغن مو برای دریافت تمام فواید آن است.

روغن تربچه از مشکلات گوارشی، یبوست و اسهال جلوگیری کرده و به هضم غذا کمک می‌کند. گیاه تربچه چرخه زندگی سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کند. آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن تربچه همچنین به پیشگیری از انواع سرطان کمک می‌کند.

برچسب ها: تربچه
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه
تازه‌‌ترین عناوین