طرز تهیه کیک انار یخچالی؛ ویژه شب یلدا

طرز تهیه کیک انار یخچالی؛ ویژه شب یلدا

کیک انار یکی از شیک‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌های ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمان‌ها در شب یلدا استفاده می‌شود.
کد خبر: ۱۰۱۸۷۲
بازدید : ۷۲۳۵
۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵

کیک انار خوشمزه‌ترین کیک ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمان‌ها در شب یلدا استفاده می‌شود. در ادامه با طرز تهیه این کیک پرطرفدار و ساده آشنا می‌شوید.

کیک انار یکی از شیک‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌های ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمان‌ها در شب یلدا استفاده می‌شود.

مواد لازم

بیسکوییت پتی‌پور شکلاتی ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر ژله انار ۱ بسته
پودر ژله آلوئه‌ورا ۱ بسته
شیر ۲ لیوان

طرز تهیه کیک انار یخچالی

۱ـ ابتدا بیسکوییت پتی‌پور را پودر کنید.

۲ـ کره را در محیط قرار داده و بعد از نرم شدن به بیسکوییت‌ها اضافه کنید.

۳ـ درون قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کرده و بعد مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب ریخته و با پشت قاشق یا ته استکان آن را سفت کنید.

۴ـ قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.

۵ـ ژله آلوئه‌ورا را با یک لیوان آب جوش به روش بن‌ماری تهیه کرده و بعد یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.

۶ـ قالب را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط ژله آلوئه‌ورا را روی بیسکوییت‌ها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید.

۷ـ بعد از دو ساعت ژله انار را به همان ترتیب آماده کرده (با یک لیوان آب جوش حل کرده به روش بن ماری) و بعداز آن شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و بر بیسکوییت‌ها بریزید.

۸ـ مجددا قالب را درون یخچال قرار دهید و بعد از ۳ ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را تزیین کنید.

می‌توانید روی کیک را با دانه‌های انار یا شکلات آب شده تزیین کنید.

برچسب ها: کیک انار شب یلدا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
از میان اخبار
نگاه
تازه‌‌ترین عناوین