طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!

طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!

انجیر را می‌شود در فرآورده‌های مختلف مانند آب انجیر، انجیر خشک، انجیر شکری و مربای انجیر مصرف کرد تا ویتامین آن را در شکل‌های مختلف به بدن تزریق کنیم.
کد خبر: ۱۰۴۹۲۶
بازدید : ۱
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸

تابستان و هوای داغش هیچ نکته مثبتی هم که نداشته باشد، نمی‌شود از میوه‌های جذاب و رنگارنگش گذشت. میوه‌های می‌تواند فرآورده‌های متفاوتی مثل مربا، ترشی، کمپوت و .. داشته باشد.

از مربا و گیلاس و گوجه‌سبز گرفته گرفته تا انجیر که به تازگی آمده و می‌تواند به‌شکل مربا به سفره صبحانه اضافه شود. میوه‌ای پر از ویتامین که می‌تواند شما را از بیماری‌های قلبی گرفته تا دیابت و سرطان در امان نگه دارد.

انجیر را می‌شود در فرآورده‌های مختلف مانند آب انجیر، انجیر خشک، انجیر شکری و مربای انجیر مصرف کرد تا ویتامین آن را در شکل‌های مختلف به بدن تزریق کنیم.

حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.

مواد اولیه:

انجیر: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۰۰ گرم

آب: ۱ لیوان

وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا انجیر‌های کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیر‌ها را اضافه کنید.

۲. حدودا ۲۰ دقیقه بگذارید انجیر‌ها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.

۳. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

چطور انجیر خشک درست کنیم؟

طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!

۱. اگر حیاط یا تراس هم دارید می‌توانید به راحتی انجیر خشک درست کنید. هر مقدار انجیر که می‌خواهید را (ترجیحا انجیر‌های کوچک) داخل یک سینی و با فاصله از هم قرار دهید.

۲. زیر و روی انجیر‌ها را یک تنظیف نازک قرار دهید تا گرد و غبار روی آن ننشیند و زیر نور آفتاب قرار دهید. دو تا سه روز زمان می‌برد تا انجیر‌ها خشک شوند.

۳. می‌توانید از دستگاه‌های میوه خشک‌کن هم استفاده کنید، اما قطعا خشک‌کردن انجیر‌ها زیر نور خورشید سالم‌تر خواهد بود.

۴. ترجیحا سعی کنید از انجیر زرد برای مربا و انجیر خشک استفاده کنید.

برچسب ها: انجیر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه