طرز تهیه تانتونی گوشت

طرز تهیه تانتونی گوشت

تانتونی را از گوشت گوسفند و یا مرغ تهیه و با نان مسطح و لواش به صورت لقمه و ساندویچ دراورده و یا با پیلاف یا پلو و سبزیجات سرو میکنند.
کد خبر: ۱۰۵۸۲۸
بازدید : ۲۵۵۷
۳۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸

تانتونی گوشت، از غذا‌های محلی شهربندری مرسین در جنوب ترکیه و در جوار دریای مدیترانه و شهر آلانیاست.

آن را از گوشت گوسفند و یا مرغ تهیه و با نان مسطح و لواش به صورت لقمه و ساندویچ دراورده و یا با پیلاف یا پلو و سبزیجات سرو میکنند.

مواد لازم تانتونی tantuni گوشت (ترکیه)

نیم کیلو:گوشت گوسفند یا سینه مرغ
دو عدد:پیاز متوسط
سه عدد: گوجه فرنگی
نمک و فلفل
فلفل قرمز پولکی و سماق
روغن سرخ کردنی
یک ق چ: پودر آویشن
آبگوشت یا عصاره مرغ یا قلم
در صورت تمایل:سبزیجات خرد شده نگینی و دلخواه

تانتونی گوشت

ابتدا پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای بریزید و کمی تفت دهید، سپس گوشت و یا مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز بریزید و تفت دهید. درادامه قارچ، فلفل دلمه‌ای و کرفس (یا سبزیجات دلخواه) را خرد کرده و اضافه نمایید.

نمک، فلفل، فلفل قرمز پولکی و آویشن را افزوده و گوجه فرنگی خرد شده و عصاره مرغ را بیافزایید و با شعله کم اجازه دهید مواد بپزد.

بعد از اینکه خوراک جا افتاد و آب آن کشیده شد از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

مواد را در برشی از نان لواش بریزید و سماق را افزوده و در صورت تمایل کمی کاهو و پیاز خلالی شده قرار داده و آن را رول کنید و میل نمایید.

اگر مواد را داغ روی نان بریزید نان پاره میشود. تانتونی را می‌توان یکی از غذا‌های هم خانواده Dürüm به حساب آورد. ترکیب گوشت، گوجه، فلفل، و مقادیر زیادی ادویه که در نان ذرت نازکی پیچیده شده اند.

معمولاً دو نوع تانتونی عرضه می‌شود، تند و معمولی. البته اهالی مرسین (شهر زادگاه تانتوننی) معتقدند تنها تانتونی‌های واقعی آن‌هایی هستند که لب‌ها و زبانتان را بسوزانند.

نکات تکمیلی در مورد تانتونی گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد.

تانتونی گوشت را می‌توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: ایسکا نیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه