طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل

یکی از خوشمزه‌ترین طعم‌های سالاد سیب زمینی با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد. در ادامه شما را باروش درست کردن و طرز تهیه سالاد سیب زمینی آشنا میکنیم.
کد خبر: ۱۰۶۴۷۹
بازدید : ۱۳۴
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷

با سیب زمینی می‌توان انواع سالاد سیب زمینی را درست کرد ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یکی از این سالاد‌های فوری و بسیار خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.

یکی از سالاد‌های بین المللی سالاد سیب زمینی است که با روش‌ها و طعم‌های متنوعی تهیه می‌شود و همانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی بسیار خوشمزه است. یکی از خوشمزه‌ترین طعم‌های سالاد سیب زمینی با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد. در ادامه شما را باروش درست کردن و طرز تهیه سالاد سیب زمینی آشنا میکنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی:۴ عدد متوسط
خیار شور:۶ عدد
پیازچه: ۲ ساقه
کنسرو ذرت:۲ قاشق غذاخوری
شوید خرد شده: ۱ دسته

مواد لازم سس خردل

ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
خردل: ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد سیب زمینی

برای درست کردن سالادسیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید تا گل و خاک نداشته باشد. بعد داخل قابلمه‌ای بریزید و به اندازه‌ای که سطح روی آن‌ها را آب بگیرد. آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی‌ها پخته شوند. دقت کنید تا له نشوند.

در این حین شوید را پاک کنید و بشویید. سپس داخل آبکش قرار دهید. وقتی آب شوید‌ها گرفته شد آن‌ها را ریز خرد کنید. خیارشور‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس داخل کاسه‌ای بزرگ خیار شور‌ها را با ذرت و شوید خرد شده مخلوط کنید.

برای تهیه سس خردل در کاسه‌ای دیگر، ماست چکیده و سس مایونز را به همراه سس خردل، روغن زیتون و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.

آب نصف یک عدد لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید. وقتی شکر کاملا حل شد و مواد سس یکنواخت شدند آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و مزه‌ها باهم ترکیب شوند.

سیب زمینی ها‌ی آبپز شده را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. بعد پوست روی آن‌ها را بگیرید. سپس به صورت مکعبی خرد کنید و مواد سالاد اضافه کنید.

مرحله نهایی تهیه سالاد

در آخر سس خردل دست ساز را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا به سس آغشته شوند.

سالاد سیب زمینی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و هنگام سرو مقداری کنجد بو داده روی آن بپاشید و میل کنید.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه