طرز تهیه کلانه؛ قدیمی‌ترین فست‌فود جهان در ایران

طرز تهیه کلانه؛ قدیمی‌ترین فست‌فود جهان در ایران

کلانه یا (که لانه) نانی کرمانشاهی و تهیه شده از نوعی خمیر است که گیاهی کوهی به نام پیچک در آن به کار می‌رود و در فصل‌هایی که پیچک موجود نیست این نان را با پیازچه تهیه می‌کنند.
کد خبر: ۱۰۶۷۶۵
بازدید : ۱۲۲
۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲

کلانه یا (که لانه) به گویش کردی یک نان شناخته شده، ولی در حقیقت یک وعده غذایی کامل با مواد مغذی است که از آن به عنوان یکی از قدیمی‌ترین فست فود‌های جهان نام برد.

کلانه یا (که لانه) نانی کرمانشاهی و تهیه شده از نوعی خمیر است که گیاهی کوهی به نام پیچک در آن به کار می‌رود و در فصل‌هایی که پیچک موجود نیست این نان را با پیازچه تهیه می‌کنند، بر روی ساج پخته و با ماست یا دوغ محلی مصرف می‌شود.

برچسب ها: طرز تهیه فست فود
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه