طرز تهیه بیسکویت مغزدار ایتالیایی

طرز تهیه بیسکویت مغزدار ایتالیایی

ایتالیایی‌ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه‌تر شود.
کد خبر: ۱۰۶۷۸۳
بازدید : ۹۱
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۲

بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می‌شود. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک شود نیاز به دو مرحله پخت دارد.

بیسکاتی (به انگلیسی: biscotti)، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی‌های گرم سرو می‌شود.

ایتالیایی‌ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه‌تر شود.

بیسکاتی دو مرحله پخت دارد و بافتش ترد و کرانچی است. با استفاده از ترکیب مغز‌های دلخواه در خمیر بیسکاتی میتوانید بیسکاتی بادام، بیسکاتی پسته، بیسکاتی فندق یا بیسکاتی گردو داشته باشید.

مواد لازم بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات

آرد ۳ و ⅓ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
نمک ۱ قاشق چا یخوری
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ½ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام (اختیاری) به مقدار کافی
شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات

۲ قاشق غذاخوری از آرد را بردارید کناری بگذارید.

بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک، ۳ بار الک کنید.

شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.

آرد را به حالت تپه‌ای در آورید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ، وانیل و روغن مایع را درونش بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر در کاسه جمع شود.

با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست و لطیف شود.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ قاشق آرد را اضافه کرده مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید.

برای تهیه بیسکاتی پسته و بیسکاتی بادام میتوانید به سلقه خودتان داخل خمیر خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

بیسکاتی ایتالیایی
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کاکائویی و خمیر سفید را به یک اندازه روی میز کار رول کنید و کنار هم بچسبانید و سپس به آرامی داخل سینی فر قرار بدهید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد.

سینی فر را بعد از پخت بیسکاتی کناری بگذارید تا کاملا خنک شود.

شکلات تخته‌ای را به همراه ۱ قاشق روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و روی بیسکاتی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.

روی بیسکاتی شکلاتی را با پودر پسته، پودر نارگیل یا خلال بادام تزین نمایید و همراه با چای و قهوه سرو نمایید.

مواد لازم بیسکاتی شکلاتی

پودر وانیل ۰.۵ قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۴ قاشق غذا خوری
کره ۸ قاشق غذا خوری
نمک ۰.۷۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۶ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱.۷۵ پیمانه

طرز تهیه بیسکاتی شکلاتی

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.

آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را الک کنید.

کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود سپس تخم مرغ‌ها را حین هم زدن یکی یکی اضافه کنید و وانیل را در آخر به مواد بیفزایید و هر بار صبر کنید مواد کاملا یکدست شوند.

شکلات چیپسی و مواد خشک را به کره اضافه کرده و ابتدا با قاشق مخلوط کنید که بیرون نپاشند و سپس با دور کند همزن مخلوط کنید.

سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر بیسکاتی را به میز کار منتقل کنید و با دست مواد را گلوله کنید و به ۲ قسمت مساوی تقسیم نمیاید و هر قسمت را مثل نان باگت لول کنید تا به قد ۵ سانتی متر و قطر ۲ سانتی متر برسد.

خمیر‌ها را با فاصله در سینی فر قرار دهید به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و سطح خمیر سفت شود.

بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صبر کنید و سپس با چاقوی تیز به قطعات ۲ سانتی برش بزنید و به صورت خوابیده دوباره در سینی بچینید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا ترد و بیسکویتی شود.

بعد از سرد و خشک شدن میتوانید به همراه قهوه، چای و شیر گرم سرو نمایید.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه