طرز تهیه سوفله بادمجان یک شام خوشمزه و دلپذیر

طرز تهیه سوفله بادمجان یک شام خوشمزه و دلپذیر

سوفله بادمجان در بیشتر مناطق به موساکا نیز معروف است، اما در ایران به نام سوفله بادمجان شناخته می‌شود.
کد خبر: ۱۰۸۶۷۰
بازدید : ۱۳۴
۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱

غذا‌هایی که در آن از پنیر استفاده می‌شود، همواره طرفداران زیادی دارد. سوفله بادمجان هم یکی از غذا‌های جدیدی است که طعم آن با ذائقه ما کاملا جور در می‌آید.

سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده یا گراتن بادمجان نوعی پیش‌غذای مجلسی است که بسیار هم طرفدار دارد. سوفله بادمجان در بیشتر مناطق به موساکا نیز معروف است، اما در ایران به نام سوفله بادمجان شناخته می‌شود. اگر به طعم پنیر پیتزا داخل غذا علاقه دارید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک غذای خوشمزه دیگر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

بادمجان دلمه‌ای ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۴ شاخه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا و یا پنیر ورقه‌ای ۱ بسته یا ۳۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
شیر ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
آرد ۳ قاشق غذاخوری

سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله اول: بادمجان‌ها را بشویید و با توجه به سلیقه خود پوست بگیرید. می‌توانید با پوست آن‌ها را حلقه کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود. سپس در ماهی‌تابه روغن بریزید و بادمجان‌ها را سرخ کنید و از روغن درآورید.

مرحله دوم: پیاز و سیر را خردکرده و در تابه بریزید و سرخ کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و ادویه‌ها و رب را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد. در آخر تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مرحله سوم: آرد را در تابه بریزید و تفت دهید. سپس کره را به همراه شیر به آرد اضافه کنید و تفت دهید تا یکدست شود. کمی زمان دهید تا آرد در شیر بپزد و قوام بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید. سس بشامل آماده است.

مرحله چهارم: در ظرف پیرکس، بادمجان‌های سرخ‌شده را یک ردیف بچینید. سپس پنیر بریزید و بعد مایع گوشتی و دوباره تمام مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود. در آخر روی پنیر جعفری ریز خردشده و ورقه‌های حلقه‌ای فلفل دلمه را قرار دهید.

مرحله پنجم: فر را روشن کنید و با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی‌گراد زمان دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. ظرف سوفله بادمجان را در فر بگذارید و ۱۰-۲۰ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی سوفله طلایی شود. اگر به غذا‌های با گوشت علاقه دارید خورشت گوشت چرخ کرده را درست کنید.

نکات طلایی در پخت سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

به‌جای گوشت می‌توانید از مرغ نیز استفاده کنید.
سیب زمینی و قارچ هم می‌توانید بریزید.‌
می‌توانید به جای سس بشامل از سس گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

منبع: ایسکانیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیشنهاد ویژه