طرز تهیه سوپ گوجه و پاستا

این دستور غذای ساده و مقرون به صرفه که ظرف ۳۰ دقیقه آماده می‌شود از خانواده‌ی سبزیجات است اما می‌توانید آن را با آب مرغ هم تهیه کنید.
کد خبر: ۱۱۰۹۸۳
بازدید : ۶۰۹
۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۵

فرادید| زمان آماده‌سازی مواد: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ پیاز خرد شده

۲ ساقه کرفس خرد شده

۲ حبه سیر له شده

۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

۴۰۰ گرم گوجه خرد شده 

۴۰۰ گرم نخودفرنگی

۱۵۰ گرم پاستا کوچک (فرم دلخواه خودتان)

۷۰۰ میلی‌گرم آب سبزیجات یا آب مرغ (به انتخاب خودتان)

۲ قاشق غذاخوری سس ریحان (پستو)


طرز تهیه

مرحله اول: در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که سرخ شده یا شروع به نرم شدن کنند. سپس سیر را اضافه کنید و مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید. باقی مواد (پوره گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خردشده، نخود فرنگی، آب سبزیجات یا مرغ و پاستا) را غیر از سس ریحان و روغن زیتونِ باقیمانده اضافه کنید و اجازه دهید مایع سوپ به جوش بیاید.


مرحله دوم: شعله را کم کنید و اجازه دهید سوپ ۸-۶ دقیقه یا تا زمانِ نرم شدن پاستا بجوشد. سپس ادویه‌های دلخواه را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را داخل کاسه بریزید.


مرحله سوم: باقیمانده روغن زیتون را همراه سس ریحان هم بزنید و روی سوپ بریزید و با نان سرو کنید.

 

منبع: bbcgoodfood

مترجم: زهرا ذوالقدر

نظرات بینندگان
آخرین اخبار
پیشنهاد ویژه