خبرگزاری ایرنا نوشت: به دنبال حادثه تروریستی دیروز در زاهدان افراد مرتبط با این تروریستها در برخی خیابانهای زاهدان به اموال عمومی مردم هم رحم نکردند.
این عوامل تروریستی و اغتشاشگر که با طراحی از قبل و برای نا امن کردن زاهدان به میدان امده بودند بیش از پنج نفر از عوامل انتظامی در کلانتری ۱۶ زاهدان را مجروح کرده و مردم عادی را نیز به رگبار بستند.
مشاهدات میدانی خبرنگاران ایرنا حاکی است تا کنون بیش از ۱۵ نفر زخمی شده اند و شاهدان عینی هم گفتند ۱۹ نفر کشته شده اند، ولی آمار رسمی تا کنون در این زمینه منتشر نشده است.
اغتشاشگران تا کنون به چهار بانک خسارت جدی زده و به بخشهایی از اموال عمومی شامل ایستگاههای اتوبوس و سطلهای زباله را به آتش کشیده اند.
این گزارش حاکی است شهر در حال حاضر آرام است و کنترل شهر در دست عوامل انتظامی است. یک منبع آگاه تایید کرد که تا کنون ۱۵ نفر از عوامل انتظامی زاهدان زخمی شده اند.
متاسفانه در این حادثه سیدعلی موسوی، فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان با ضربه یک گلوله از ناحیه سینه مجروح و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد. وی در پی شدت جراحت در بیمارستان به شهادت رسید.
اشرار مسلح از ظهر دیروز در زاهدان با حمله به ۳ کلانتری و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، اقدام به تیراندازی به سمت کلانتری ۱۶ زاهدان کردند.
براساس این گزارش، در برخی مناطق شهر نیز این آشوبگران چند لاستیک و سطل زباله را آتش زده و یک نانوایی در منطقهای دیگر مورد هجوم اشرار مسلح قرار گرفت.
در ادامه اقدامات آشوبگرانه تروریستها در شهر زاهدان، آنها یک ماشین آتشنشانی، یک پایگاه اورژانس و برخی اماکن دیگر را به آتش کشیدند که تلاش آنها برای ادامه اغتشاشات با حضور نیروهای امنیتی ناکام ماند و هم اکنون وضعیت شهر پایدار است.