طرز تهیه سالاد سزار سنسو؛ طعمی دلپذیرتر از سالاد سزار

سالاد سزار یک سالاد محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان شد و این روز‌ها نام آن در منو اکثر رستوران‌ها و کافه‌ها به چشم می‌خورد.
کد خبر: ۱۱۳۲۱۱
بازدید : ۴۸۰
۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷

طرز تهیه سالاد سزار سنسو مانند سالاد سزار است، ولی در سالاد سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری پنیری یا ناگت مرغ استفاده می‌شود.

سالاد سزار یک سالاد محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان شد و این روز‌ها نام آن در منو اکثر رستوران‌ها و کافه‌ها به چشم می‌خورد.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

کاهو پیچ ۶ لیوان خرد شده
ناگت مرغ پنیری به مقدار دلخواه
نان تست سبوس دار ۹۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۹۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آب لیموی تازه و سرکه کمی
روغن زیتون ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

دستور تهیه

نان تست را به برش‌های کوچک مکعبی تقسیم کرده و در کمی روغن زیتون تفت دهید. پس از تفت دادن آن‌ها را روی یک حوله یک بار مصرف بریزید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

ناگت‌ها را در تابه سرخ کنید و اگر بزرگ هستند آن‌ها را پس از سرخ کردن به دو قسمت برش بزنید.

کاهو‌ها را بشویید و آن‌ها را درشت خرد کنید.

زرده تخم مرغ را جدا کنید و آن را در مخلوط کن بریزید و در حین مخلوط شدن کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و به قدری آن را هم بزنید تا یک سس غلیظ حاصل شود. سپس مقداری نمک و فلفل و کمی آب لیموی تازه و سرکه به آن اضافه کرده و مجددا آن را هم بزنید.

کاهو‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن کمی سس بریزید، سپس ناگت مرغ پنیری سرخ شده را اضافه کنید.

در پایان نان تست را اضافه کرده و روی آن کمی سس با پنیر پارمسان بریزید.

منبع: وقت صبح

نظرات بینندگان
آخرین اخبار
پیشنهاد ویژه