طرز تهیه کالزون گوشت

طرز تهیه کالزون گوشت

در این مطلب طرز تهیه کالزون گوشت را به شما آموزش داده ایم.
کد خبر: ۳۷۳۵۹
بازدید : ۲۱۷۱
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸
در این مطلب طرز تهیه کالزون گوشت را به شما آموزش داده ایم. 

طرز تهیه کالزون گوشت

•  مدت زمان آماده سازی: 30دقیقه
•  مدت زمان پخت: 40 دقیقه
•  میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم برای خمیر:

آرد: 3 و یک دوم پیمانه

شکر (دانه ریز): یک قاشق چای خوری

مایه خمیر: 7 گرم

نمک: به میزان لازم

آب گرم: 2 پیمانه

روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری + مقداری برای چرب کردن

طرز تهیه کالزون گوشت
 
مواد لازم لایه میانی:

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای قرمز (خرد شده): یک عدد

پیاز (خرد شده): یک عدد

سیر (ریز خرد شده): 3 حبه

گوشت گوساله (چرخ کرده): 450 گرم

سوسیس (ریز خرد شده): 450 گرم

ریحان تازه (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری

ارگانوی خشک: 2 قاشق چای خوری

جعفری (خشک): 2 قاشق چای خوری

پنیر ریکوتا: یک پیمانه

پنیر ماتزرلا: یک دوم پیمانه

پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه

سس گوجه فرنگی: برای سرو

روش تهیه:

1- آرد، شکر، مایه خمیر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. آب گرم و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید. خمیر را روی سطح آغشته به آرد حدود 5 الی 10 دقیقه ورز دهید. سپس آن را گلوله کرده و در ظرف آغشته به روغن قرار دهید. روی خمیر سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.

2- برای تهیه لایه میانی، یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید. فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را به مدت 5 الی 7 دقیقه در روغن تفت دهید.

3- گوشت چرخ کرده و سوسیس ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. یک قاشق سوپ خوری ریحان تازه، یک قاشق چای خوری جعفری خشک، یک قاشق چای خوری ارگانوی خشک اضافه کنید. حرارت را کم کرده و اجازه دهید سبزیجات حدود 5 الی 10 دقیقه در گوشت تفت داده شود.

4- پنیر ریکوتا، پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. ریحان، ارگانو و جعفری باقی مانده را اضافه کنید. مواد را در یخچال قرار دهید.

5- دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید. هنگامی که خمیر ور آمد آن را روی سطح کار به شکل یک بیضی نازک پهن کنید. مخلوط پنیر را روی خمیر پخش کنید.

6- مخلوط گوشت را روی آن قرار دهید.

7- با دقت خمیر را از وسط تا کنید و لبه های آن را محکم کنید.

8- بقیه روغن زیتون را با برس روی خمیر بمالید و آن را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی و برشته شود. سپس کالزون را برش داده و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه