رول گوشت و انبه

رول گوشت و انبه

رول‌های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.

کد خبر : ۵۰۲۸۲
بازدید : ۱۴۹۶
رول گوشت و انبه یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم‌های غذایی لاغری توصیه می‌شود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی‌شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.
مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه

۲۵۰ گرم فیله گوشت (بدون چربی و خرد شده)
نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
مقداری روغن زیتون برای چرب کردن
خمیر فیلو به میزان لازم
۲ ساقه پیازچه (خرد شده)
۱ عدد انبه نگینی شده
۲۰ گرم برگ نعناع (پاک شده)
۲۰ گرم برگ ریحان (پاک شده)
۲۰ گرم برگ گشنیز (پاک شده)

مواد لازم برای تهیه سس

۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش
۲ قاشق سوپ خوری سس ماهی
۱ عدد فلفل قرمز (بدون تخم و خرد شده)
۱ حبه سیر (کوبیده شده)
روش تهیه رول گوشت و انبه
رول گوشت و انبه

گوشت را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید. ورقه‌های خمیر فیلو را به صورت مربع‌های ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول‌های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. در این فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.

این رول‌ها را می‌توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید و در کاغذ روغنی در یخچال نگه داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن آن‌ها می‌شود.این رول روغن چندانی ندارد و می‌تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و ... پر شود.
منبع:کتاب کاله
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید