شیرینی میتواند ناقل ویروس کرونا باشد؟
شیرینیهایی که در خانه تهیه میشوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آنها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.
کد خبر :
۷۸۱۴۵
بازدید :
۱۴۷۴۳
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیمدرمانی درباره تهیه شیرینی گفت: امسال با وجود شیوع ویروس کرونا و نبود دید و بازدید در میان ایرانیان احتیاجی به خرید شیرینی نیست. ممکن است شیرینیها در فرایند تولید یا در مرحله تحویل به مشتری به ویروس کرونا مبتلا شود بنابراین بهتر است از خرید آن صرف نظر کنیم.
او بیان کرد: خرید شیرینی اصلا امری ضروری و لازم نیست؛ چراکه کودکان با مصرف بیرویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نخواهند داشت و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آنها میشود و بسیار مضر است.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی افزود: توصیه ما این است که شیرینی و قندهای ساده مانند شکلات از آنجایی که به فرد احساس سیری کاذب میدهد و آنها را از مصرف غذا محروم میکند به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.
رحمانی ادامه داد: افراد از مصرف شیرینی پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میانوعده حداکثر ۲ عدد مصرف کنند تا قند خون آنها حفظ شود.
وی یادآور شد: افراد بهتر است از قندهای ساده و بیضرر مانند میوه و سبزی تازه استفاده کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به مصرف نکردن شیرینیتر با وجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شیرینیتر نسبت به شیرینی خشک بیشتر است؛ چراکه اکثر باکتریها، میکروبها و ویروسها به خصوص کپکها در محیطهای رطوبتی رشد بیشتری پیدا میکنند و به همین علت امکان آلودگی آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
رحمانی تصریح کرد: شیرینیهایی که در خانه تهیه میشوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آنها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.
او بیان کرد: خرید شیرینی اصلا امری ضروری و لازم نیست؛ چراکه کودکان با مصرف بیرویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نخواهند داشت و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آنها میشود و بسیار مضر است.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی افزود: توصیه ما این است که شیرینی و قندهای ساده مانند شکلات از آنجایی که به فرد احساس سیری کاذب میدهد و آنها را از مصرف غذا محروم میکند به هیچ عنوان نباید مصرف شوند.
رحمانی ادامه داد: افراد از مصرف شیرینی پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میانوعده حداکثر ۲ عدد مصرف کنند تا قند خون آنها حفظ شود.
وی یادآور شد: افراد بهتر است از قندهای ساده و بیضرر مانند میوه و سبزی تازه استفاده کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به مصرف نکردن شیرینیتر با وجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شیرینیتر نسبت به شیرینی خشک بیشتر است؛ چراکه اکثر باکتریها، میکروبها و ویروسها به خصوص کپکها در محیطهای رطوبتی رشد بیشتری پیدا میکنند و به همین علت امکان آلودگی آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
رحمانی تصریح کرد: شیرینیهایی که در خانه تهیه میشوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آنها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.
۰