مصرف "ویتامین د" در دوران قرنطینه مهم است؟!
از نور آفتاب گذشته، دیگر منابع ویتامین د زرده تخم مرغ، گوشت قرمز و ماهیهای چرب است. گاه نیز ویتامین د به غلات مورد استفاده برای صبحانه یا موادی که روی نان مالیده میشوند، اضافه میشود.
کد خبر :
۷۹۶۲۴
بازدید :
۱۰۷۸۵
کمبود ویتامین د. در بدن میتواند منجر به پوکی استخوان شود
نظام درمان عمومی انگلستان (بخشی از بریتانیا) با توجه به این که به خاطر مقررات قرنطینه، أوقات بیشتری در داخل خانه و دور از نور آفتاب سپری میشود، توصیه کرده است که مردم از قرصهای «ویتامین د» استفاده کنند.
از آنجایی که ویتامین د. در حالت طبیعی از تابش نور خورشید روی پوست بدن ایجاد میشود، این تصور وجود دارد که به دلیل انزوا در فضای بسته، به اندازه کافی این ویتامین در بدن مردم تولید نشود.
کارشناسان به مردم توصیه کردهاند که روزانه ۱۰ میلیگرم ویتامین د. به رژیم غذاییشان اضافه کنند تا سلامت استخوانها و عضلاتشان به خطر نیفتد.
منابع نظام درمان عمومی انگلستان میگویند: «این (توصیه) به دلیل آن است که ممکن است به خاطر ماندن در فضای بسته در طول روز، به میزان کافی ویتامین د. ناشی از تابش آفتاب در بدن تولید نشود.»
نقش ویتامین د. در بدن، کمک به جذب کلسیم و فسفات است که به سلامتی دندانها، عضلات و استخوانها کمک میکند. گراهام کین، رئیس انجمن تولیدکنندگان مواد غذایی بهداشتی در بریتانیا، میگوید: «هرچند مصرف ویتامین د. مدتها به گروههای خاص در جامعه توصیه میشده، اما از توصیه جدید (نظام درمان عمومی) در جهت کمک به حفظ سلامت استخوان و عضلات استقبال میکنیم.».
اما کارشناسان میگویند بهرغم گزارشهای اخیر، مصرف ویتامین د. از احتمال ابتلا به ویروس کرونا نمیکاهد. دکتر آلیسون تداستون، کارشناس ارشد تغذیه در نظام درمان عمومی انگلستان، میگوید: «شواهد و مدرک کافی در مورد این که ویتامین د. از خطر (ابتلا) به کووید ۱۹ میکاهد، وجود ندارد.»
از نور آفتاب گذشته، دیگر منابع ویتامین د. زرده تخم مرغ، گوشت قرمز و ماهیهای چرب است. گاه نیز ویتامین د. به غلات مورد استفاده برای صبحانه یا موادی که روی نان مالیده میشوند، اضافه میشود.
بیشتر مردم معمولا در ماههای میان مارس و پایان سپتامبر ویتامین د. مورد نیاز خود را از نور خورشید تامین میکنند. اما در فصول پاییز و زمستان، برای جبران نبود نور خورشید، مصرف این ویتامین توصیه میشود.
منبع: ایندیپندنت
۰