تصویر/ اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا

تصویر/ اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا

کد خبر: ۷۹۶۸۷
بازدید : ۴۸۰۶
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیاز‌های تغذیه‌ای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است.
 
در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آن‌ها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
 
تصویر/ اصول تغذیه در ماه رمضان در شرایط کرونا
گرافیک: پدرام آقایی
منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
نگاه