ماجرای قتل زن جوان در حمام!

جسد «الف» غرق در خون و کبود، کف حمام افتاده بود. با فریادهای دو برادر، همسایگان نیز از طبقه دوم آمدند و بدین ترتیب پلیس در جریان قرار گرفت.

چند روز بود که جوانی مدام به شماره تلفن خواهرش زنگ میزد، اما همه تلاش هایش بی پاسخ میماند. او که نگران وضعیت خواهرش شده بود ماجرا را به برادر بزرگ ترش اطلاع داد و از او خواست با هم سری به خواهرشان بزنند که در طبقه دوم یک مجتمع مسکونی زندگی میکرد!
دو برادر تقریبا تصمیم به بازگشت گرفته بودند که یکی از آنها زنگ منزل همسایه را به صدا درآورد و از حال خواهرش پرسید. زن همسایه گفت: «او را چند روز است ندیده ام! و نمیدانم چه میکند!» در حالی که برادران قصد ترک محل را داشتند ناگهان زن همسایه به آنها گفت: حفاظ نردهای منزل خواهرتان باز است، او هر وقت بیرون میرفت این حفاظ آکاردئونی را قفل میزد! همین موضوع دو برادر را از رفتن باز داشت و بر نگرانی آنها افزود.
چند دقیقه بعد دو برادر با تخریب قفل، وارد منزل شدند، اما در حالی بوی تعفن عجیبی به مشام میرسید که کسی در خانه نبود. دو برادر به جست و جوی اتاقها پرداختند که ناگهان یکی از آنها در حمام را گشود و صحنه دلخراشی را دید. جسد «الف» غرق در خون و کبود، کف حمام افتاده بود. با فریادهای دو برادر، همسایگان نیز از طبقه دوم آمدند و بدین ترتیب پلیس در جریان قرار گرفت.
ماموران انتظامی با حفظ صحنه جنایت، ماجرای کشف جسدی خون آلود را به قاضی ویژه قتل عمد اطلاع دادند. دقایقی بعد قاضی ویژه قتل عمد مشهد عازم منطقه الهیه شد و بدین ترتیب تحقیقات میدانی در حالی ادامه یافت که جسد زن ۲۹ ساله دچار فساد نعشی شدیدی شده بود.
بررسیهای میدانی قاضی «دکتر حسن زرقانی» در صحنه جرم نشان میداد که جنایت در اتاق خواب منزل مسکونی رخ داده است و سپس عامل یا عاملان جنایت پیکر غرق در خون «الف» را به داخل حمام کشیده و رها کرده اند چرا که آثار خون روی دیوارها و کف اتاق خواب نمایان بود.